Simoon’s interieur blog

Simoon’s interieur blog

voor tips & tricks, inspiratie en een vleugje kleur
in je interieur!

Het verschil tussen een interieurontwerper, stylist en binnenhuisarchitect

Het verschil tussen een interieurontwerper, stylist en binnenhuisarchitect

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een interieur stylist, interieurontwerper en binnenhuisarchitect en hoe mag ik mijzelf noemen? Een ontwerper kan wat een stylist kan maar een stylist kan niet wat een ontwerper kan. Een ontwerper kan esthetisch gezien wat een interieurarchitect kan maar interieurarchitect is een beschermde titel die je jezelf niet zomaar mag geven. Hoe dit zit leg ik hieronder uit!

read more
Simone-interieurontwerper-rotterdam

Hi, Ik ben Simone maar noem me maar Simoon!

Creatieve interieurontwerper met een liefde voor mooi kleuren, vormen, architectuur en goed werkende interieur concepten.  Momenteel woonachtig in Wenen met mijn Oostenrijkse vriend David en onze kat Poesje. Voor mijn interieur projecten ben ik werkzaam door heel Nederland om ambitieuze koppels te helpen hun woondromen te vertalen naar een warm en gebalanceerd interieur waar wonen, werken en familie samenkomt & zorg ik dat de woonwereld een stukje mooier word met een vleugje kleur in huis!

Mijn filosofie

Mijn filosofie

Er gebeurd iets magisch wanneer we een ruimte binnen komen waarmee we ons echt verbonden voelen

Wanneer de sfeer en de indeling van ons interieur helemaal aansluit op onze eigen levensbehoefte geeft het ons kracht en ondersteund het ons in onze dagelijkse energie level en geluk. Ons eigen interieur helpt ons routines en tradities die we thuis creëren makkelijker te maken.

Als interieurontwerper verdiep me in het onderzoek naar wie jij bent en geniet van de creatieve reis die we samen door gaan om te bouwen aan een interieur die bij je past.

Via deze blog wil ik je inspireren en voorzien van tips & tricks op het gebied van interieur zodat ook jij aan de slag kunt met het creëren van een interieur die jouw authentieke verhaal verteld.

Mijn filosofie

Shop Simoon’s
monthly favorites

Koffietafelboek editie