Interieur ontwerper Simone

CONTACT

Welke ruimtes wil je aanpakken? Meerdere opties mogelijk.

info@simoondesign.com

HOOR JIJ HET LIEVER EERST VAN EEN ANDER?
ZIJ GINGEN JE VOOR

Linda & Gert Jan| Simoon's interieuradvies traject

Vanaf het eerste gesprek is Simone zeer geïnteresseerd en betrokken geweest bij onze persoonlijke situatie. Ze heeft het ontwerp voor de hal / woonkamer / toilet en keuken daarop aangepast. De woonverdieping is mooi en overzichtelijk ingedeeld. Wij zouden de samenwerking met Simone 10/10 aanbevelen!

Markus | Simoon's interieuradvies traject

“We zitten nog vol in het traject, maar door dat Simone doelgericht voor mijn nieuwbouwwoning een elektraplan heeft gemaakt, wist ik binnen 5 minuten een kloppend plan over te dragen aan mijn elektriciën. Efficient en tijdsbesparend. Nu al enorm waardevol!

Peter & Susan | Simoon's interieuradvies traject

Naar volle tevredenheid een mooi ontwerp laten maken voor ons appartement in Rotterdam. Simone heeft ons geholpen met onze hal, slaapkamer, woonkamer, keuken en kantoor. Ze heeft ons mooie inzichten gegeven die we zelf nooit bedacht zouden hebben!

Dina & Walter | Online Interieuradvies

We zijn zeer verrast en dankbaar voor Simone haar geweldige ontwerp en visualisaties. Dit is precies waar wij naar opzoek waren voor onze verbouwing!

FAQ

Veelgestelde vragen

Je bent al zover gekomen. Je hebt mij gevonden en ik ben niet zonder reden bij jou op je pad gekomen. Ben je er klaar voor of heb je nog een aantal vragen? Hier een rijtje van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze dan gerust via het contact formulier  of stuur mij een mailtje.

Ik kijk er naar uit iets van je te horen!

Liefs, Simoon

Ik twijfel of deze dienst is waar ik naar op zoek ben

Door een gratis 30 minuten kennismaking in te plannen kunnen we samen kijken of mijn diensten passen bij waar jij naar opzoek bent.

Gaat mijn huis er niet uitzien als een showroom?

Ik kan je garanderen dat dat niet gaat gebeuren omdat het ontwerp echt word gecreërd op jouw dromen en wensen.

Het showroom effect krijg je vooral als je meubels uit een zelfde serie koopt zoals je vaak ziet in de woonwinkels. Maar dit is niet wat ik doe. Ik zoek verschillende meubels bij verschillende reveransiers die ik combineer met maatwerk elementen.

Wanneer het ontwerp geraliseerd is en je er ook in gaat wonen gaat het ook echt leven omdat je dan veel persoonlijke spullen kunt toevoegen zoals foto’s, schilderijen, kunst, speelgoed van de kinderen etc. Hierdoor gaat het huiselijk voelen en hoef je echt niet bang te zijn dat het op een showroom gaat lijken!

Wat is de investering?

Ga je voor het Sparring pakket? Dan is de hieronder genoemde prijs de vaste prijs.
__

Pakket 1: Online interieur advies
Online advies voor de doe-het-zelver die graag zelf de handen uit de mouwen steekt maar wel graag een concreet stappenplan volgt. (indicatie prijs voor een gemiddelde woonverdieping)
Vanaf €795,- incl. btw

__

Pakket 2: Simoon’s adviestraject. Een compleet advies en stappenplan om met mijn begeleiding je eigen droom interieur te realiseren. (indicatie prijs voor een gemiddelde woonverdieping)
Vanaf €2899,- incl. btw

Voor meer informatie kun je terecht bij mijn Diensten.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan een gratis kennis making!

10 redenen om met mij aan de slag te gaan

1. Je gaat verbouwen of verhuizen en je wilt alles goed aanpakken.

2. Je hebt moeite met het visualiseren van je woondromen en bent opzoek naar iemand die jouw dromen kan vertalen naar visuele beelden en tastbare kleuren en materialen.

3. Je steekt graag de handen uit de mouwen maar wilt wel doelgericht een stappenplan volgen bij het realiseren van jouw droom interieur.

4. Je bent opzoek naar out of de box ideeën omdat je eigenlijk geen idee hebt wat nu de perfecte indeling is en vind het spannend buiten de begane paden te wandelen.

5. Jij en je partner worden het maar niet eens over de gewenste stijl voor jullie nieuwe inrichting.

6. Je bent opzoek naar maatwerk opties maar deze kun je niet zelf ontwerpen.

7. Je bent een doener, maar hebt totaal geen gevoel voor kleur en stijl.

8. Je raakt volledig verdwaald in de (online) woonwereld van meubels en accessoires.

9. Je hebt eigenlijk geen idee wat een goed verlichtingsplan is.

10. Je gaat gewoon heel graag aan de slag met een professionele interieur ontwerper die zich volledig stort op jouw woondromen en je begeleid bij het uitvoeren van jou persoonlijke interieur.

De investering is groot ik twijfel

Ik geloof er in dat een interieur die volledig is gemaakt op jouw dagelijkse levensbehoeftes en karakter zorgt voor een fijner en positiever levensbeeld. Je hebt een plek nodig waar je je thuis voelt en waar je kunt ontsnappen uit het drukke dagelijks leven. Of wel, een plek waar je volledig kunt ontspannen. Investeren in je eigen leefomgeving is een investering waar je de komende jaren baat bij zal hebben. Daarom is de samenwerking met mij echt een cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven plezier van gaat hebben.

Termijn betaling
Echter wil ik je mee geven dat het pakket in 2 termijnen betaald kan worden waardoor de investering minder groot aan zal voelen.

Bouwdepot
Als tip wil ik je mee geven dat de kosten voor een interieurontwerper in de meeste gevallen meegefinancieerd kan worden in je bouwdepot. Dan hoef je het dus niet direct uit eigen zak te betalen. Hoe fijn is dat?

Kan ik in termijnen betalen?

Beide pakketten worden voor 50% gefactureerd als aanbetaling en de andere 50% na de presentatie zodat ik het voorlopige ontwerp kan uitwerken naar het definitieve ontwerp.

_______

Voor meer informatie kun je terecht bij mijn Diensten.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan een gratis kennis making!

Dit levert het je op

1. Een stappen plan om doelgericht het droom resultaat te behalen.

2. Je hebt meer tijd voor familie en vrienden omdat je niet uren hoeft rond te struinen in de (online) woonwereld van kleuren / materialen / meubels en verlichting

3. Een samenwerking en sparrings partner die van buitenaf mee kijkt naar de beste opties en goed luistert naar jouw wensen en dromen

4. Geen uren lange discussies met je partner omdat jullie geen idee hebben hoe jullie jullie interieur stijlen moeten combineren.

5. Geen slapen loze nachten omdat je geen zicht hebt op het eind doel.

6. Out of the box ideeën omdat ik mij volledig richt op jullie manier van leven en de ruimtes analyseer om het beste uit de kast te halen.

7. Levenslang woonplezier in een interieur waarin jij je thuis voelt en waarin je volledig tot rust kunt komen.

8. Geen miskopen omdat alles tot op de puntjes doordacht wordt.

Zit ik er na de kennismaking direct aan vast?

Nee zeker niet. Tijdens de kennismaking kijken we samen op een rustige manier of we een fijne klik hebben en of mijn aanbod past bij waar jij naar opzoek bent.

Heb je interesse dan maak ik een gepaste offerte waarvan ik denk dat hij past bij je aanvraag. Accepteer je deze offerte dan stuur ik je de eerste aanbetaling.

Ben ik toch niet de juiste persoon voor jou? Dan kunnen we kijken of ik je kan doorverwijzen naar een collega ontwerper of je kunt zelf opzoek naar een nieuwe ontwerper.