Ben jij er klaar voor om je
interieur dromen te realiseren?

Vul onder in het contact formulier in of plan direct een gratis 30 minuten kennismaking via onderstaande button. Ik ben Simone en ik kijk er enorm naar uit iets van je te horen!

Hoor jij liever eerst van een ander hoe het is om
met mij samen te werken? Zij gingen je voor:

Dina & Walter | Interieuradvies compleet

“We zijn verrast en zeer dankbaar voor Simone haar geweldige ontwerp en visualisatie. Dit is precies waar we naar op zoek waren!”

Peter & Susan | Interieuradvies compleet

“Naar volle tevredenheid een mooi ontwerp laten maken voor onze volledige woning. Simone ons mooie inzichten gegeven die we zelf nooit bedacht zouden hebben.”

Linda & Gert Jan | Interieuradvies Compleet

“Vanaf het eerste gesprek is Simone zeer geïnteresseerd en betrokken geweest bij onze persoonlijke situatie. Ze heeft het ontwerp van de hal/toilet/woonkamer en keuken daarop aangepast. De woonkamer is mooi en overzichtelijk ingedeeld. 10/10 zou ik aanbevelen!”

 Ik voel dat ik op het juiste moment bij jou op je pad gekomen. Je bent tenslotte niet voor niets op deze pagina beland! Ben jij er klaar voor om je woondromen te realiseren? Daar ga ik ga jou bij helpen. Via onderstaand formulier kom ik graag met je in contact. Stuur jij mij een berichtje? Dan nodig ik je graag uit voor een gratis kennismaking.

Hoor jij het liever eerst van een ander? Zij gingen je voor:

Dina & Walter | Simoon's interieuradvies

“We zijn verrast en zeer dankbaar voor Simone haar geweldige ontwerp en visualisatie. Dit is precies waar we naar op zoek waren!”

Peter & Susan | Simoon's interieuradvies

“Naar volle tevredenheid een mooi ontwerp laten maken voor ons appartement. Simone luistert goed naar de wensen. En heeft een mooi ontwerp afgeleverd met mooie inzichten die we zelf nooit bedacht zouden hebben”

Ja, ik boek graag een gratis kennismaking

FAQ

Veelgestelde vragen

Je bent al zover gekomen. Je hebt mij gevonden en ik ben niet zonder reden bij jou op je pad gekomen. Ben je er klaar voor of heb je nog een aantal vragen? Hier een rijtje van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze dan gerust via het contact formulier  of stuur mij een mailtje.

Ik kijk er naar uit iets van je te horen!

Liefs, Simoon

Ik twijfel of deze dienst is waar ik naar op zoek ben

Door een gratis 30 minuten kennismaking in te plannen kunnen we samen kijken of mijn diensten passen bij waar jij naar opzoek bent.

€ Wat is de investering?

Ieder mens heeft een andere wens. Daarom wordt elke offerte op maat gemaakt.

Hieronder een indicatie van de prijzen:

Pakket 1: Online Sparring sessie | 2 uur 1:1
€359,- incl. btw

Pakket 2: Simoon’s interieuradvies. Een compleet advies en stappenplan om je eigen droom interieur te realiseren. (voor een verdieping van +/- 70 m2)
€2599,- incl. btw

Pakket 3: Compleet advies traject | Advies en begeleiding tijdens de verbouwing. (voor een verdieping van +/- 70 m2)
€5000,- incl. btw

Voor meer informatie kun je terecht bij mijn Diensten.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan een gratis kennis making!

10 redenen om met mij aan de slag te gaan

1. Je gaat verbouwen of verhuizen en je wilt alles goed aanpakken.

2. Je hebt moeite met het visualiseren van je woondromen en bent opzoek naar iemand die jouw dromen kan vertalen naar visuele beelden en tastbare kleuren en materialen.

3. Je steekt graag de handen uit de mouwen maar wilt wel doelgericht een stappenplan volgen bij het realiseren van jouw droom interieur.

4. Je bent opzoek naar out of de box ideeën omdat je eigenlijk geen idee hebt wat nu de perfecte indeling is en vind het spannend buiten de begane paden te wandelen.

5. Jij en je partner worden het maar niet eens over de gewenste stijl voor jullie nieuwe inrichting.

6. Je bent opzoek naar maatwerk opties maar deze kun je niet zelf ontwerpen.

7. Je bent een doener, maar hebt totaal geen gevoel voor kleur en stijl.

8. Je raakt volledig verdwaald in de (online) woonwereld van meubels en accessoires.

9. Je hebt eigenlijk geen idee wat een goed verlichtingsplan is.

10. Je gaat gewoon heel graag aan de slag met een professionele interieur ontwerper die zich volledig stort op jouw woondromen en je begeleid bij het uitvoeren van jou persoonlijke interieur.

De investering is groot ik twijfel

Ik geloof er in dat een interieur die volledig is gemaakt op jouw dagelijkse levensbehoeftes en karakter zorgt voor een fijner en positiever levensbeeld. Je hebt een plek nodig waar je je thuis voelt en waar je kunt ontsnappen uit het drukke dagelijks leven. Of wel, een plek waar je volledig kunt ontspannen. Een fijne leef omgeving is niet in geld uit te drukken en daarom is de samenwerking met mij echt een cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven plezier van gaat hebben.

Bouwdepot
Maar als tip wil ik je mee geven dat de kosten voor een interieurontwerper in de meeste gevallen meegefinancieerd kan worden in je bouwdepot. Dan hoef je het dus niet direct uit eigen zak te betalen. Hoe fijn is dat?

Kan ik in termijnen betalen?

Pakket 1: Online Sparring sessie | 2 uur 1:1
€324,- incl. btw

Pakket 1 word bij de officiële boeking direct voor 100% gefactureerd
_______

Pakket 2: Simoon’s interieuradvies. Een compleet advies en stappenplan om je eigen droom interieur te realiseren. (voor een verdieping van +/- 70 m2)
€2499,- incl. btw

Pakket 2 heeft een aanbetaling van 50%. Na de presentatie van het voorlopig ontwerp word de overige 50% in rekening gebracht om het advies verder uit te werken naar het definitieve ontwerp.

_______

Pakket 3: Compleet advies traject | Advies en begeleiding tijdens de verbouwing. (voor een verdieping van +/- 70 m2)
€4900,- incl. btw

Pakket 3 heeft een aanbetaling van 40%. Na de presentatie van het voorlopig ontwerp word er 30% in rekening gebracht om het advies verder uit te werken naar het definitieve ontwerp. Na de eindpresentatie word de overige 30% gefactureerd voor de start van de uitvoering.

_______

Voor meer informatie kun je terecht bij mijn Diensten.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan een gratis kennis making!

Dit levert het je op

1. Een stappen plan om doelgericht het droom resultaat te behalen.

2. Je hebt meer tijd voor familie en vrienden omdat je niet uren hoeft rond te struinen in de (online) woonwereld van kleuren / materialen / meubels en verlichting

3. Een samenwerking en sparrings partner die van buitenaf mee kijkt naar de beste opties en goed luistert naar jouw wensen en dromen

4. Geen uren lange discussies met je partner omdat jullie geen idee hebben hoe jullie jullie interieur stijlen moeten combineren.

5. Geen slapen loze nachten omdat je geen zicht hebt op het eind doel.

6. Out of the box ideeën omdat ik mij volledig richt op jullie manier van leven en de ruimtes analyseer om het beste uit de kast te halen.

7. Levenslang woonplezier in een interieur waarin jij je thuis voelt en waarin je volledig tot rust kunt komen.

8. Geen miskopen omdat alles tot op de puntjes doordacht wordt.

Zit ik er na de kennismaking direct aan vast?

Nee zeker niet. Tijdens de kennismaking kijken we samen op een rustige manier of we een fijne klik hebben en of mijn aanbod past bij waar jij naar opzoek bent. 

Heb je interesse dan maak ik een gepaste offerte waarvan ik denk dat hij past bij je aanvraag. Accepteer je deze offerte dan stuur ik je de eerste aanbetaling.

Ben ik toch niet de juiste persoon voor jou? Dan kunnen we kijken of ik je kan doorverwijzen naar een collega ontwerper of je kunt zelf opzoek naar een nieuwe ontwerper.