Simone interieurontwerper interior design

Contact

Kom in contact!

Ben jij benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Zoek vrijblijvend contact met mij op via Instagram DM, de email of het onderstaande contact formulier. Ik kijk enorm uit naar je berichtje!

Instagram DM

@simoondesign_

Email

info@simoondesign.com

Email

Ik kom graag met je in contact Simoon!

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Via het contactformulier kun je vrijblijvend contact met mij opnemen. Doe je het liever via IG of de mail? Dan nodig ik je graag uit om mij daar een privéberichtje te sturen of te mailen naar info@simoondesign.com. Ik kijk er naar uit!

CONTACT

Happy clients

Linda & Gert Jan | Interieur Op Maat

Vanaf het eerste gesprek is Simone zeer geïnteresseerd en betrokken geweest bij onze persoonlijke situatie. Ze heeft het ontwerp voor de hal / woonkamer / toilet en keuken daarop aangepast. De woonverdieping is mooi en overzichtelijk ingedeeld. Wij zouden de samenwerking met Simone 10/10 aanbevelen!

Markus | Interieur Op Maat

“We zitten nog vol in het traject, maar door dat Simone doelgericht voor mijn nieuwbouwwoning een elektraplan heeft gemaakt, wist ik binnen 5 minuten een kloppend plan over te dragen aan mijn elektriciën. Efficient en tijdsbesparend. Nu al enorm waardevol!

Peter & Susan | Interieur Op Maat

Naar volle tevredenheid een mooi ontwerp laten maken voor ons appartement in Rotterdam. Simone heeft ons geholpen met onze hal, slaapkamer, woonkamer, keuken en kantoor. Ze heeft ons mooie inzichten gegeven die we zelf nooit bedacht zouden hebben!

Dina & Walter | Interieur Op Maat

We zijn zeer verrast en dankbaar voor Simone haar geweldige ontwerp en visualisaties. Dit is precies waar wij naar opzoek waren voor onze verbouwing!

badkamer-groen-kleuradvies-maatwerk-dordrecht