In 6 stappen naar jouw perfectde interieur indeling

Gratis werkboek inclusief uitknip bare meubel sjablonen op schaal

SIMOON DESIGN
GRATIS WERKBOEK

‘IN 6 STAPPEN NAAR JOUW PERFECTE INTERIEUR INDELING’

Met behulp van dit werkboek..

ontdek je hoe je doelbewust de perfecte indeling kunt maken voor jouw droominterieur.

MISSCHIEN HERKEN JE DIT WEL

 • Je gaat (ver)bouwen of verhuizen en wilt alles helemaal tot op de puntjes naar jouw smaak maken.
 • Je blijft maar twijfelen over het bepalen van de perfecte indeling die past bij jou.
 • De architect van jullie nieuwbouwwoning levert de huizen aan met plattegrond. Je twijfelt even of dit wel de goede indeling is en hoort jezelf denken ‘de architect zal het wel weten toch? Dus dit zal de oplossing zijn’ niet wetende dat dit niet per definitie de perfecte indeling is voor jouw en je partner/gezin en je juist bij nieuwbouw nog alle kanten op kan.
 • Je hebt een bestaande woning gekocht en ziet geen andere mogelijkheden dan hoe de oude bewoners de ruimte hadden ingedeeld. De kabel van de tv komt immers al uit de muur en de leidingen van de keuken zijn al geplaatst.
 • Je bent al uren aan het zoeken op internet hoe je je meubels het beste kan positioneren.
 • Je moet een elektraplan/schakelplan aanleveren maar je weet eigenlijk niet hoe je de beste optie kan bepalen. Je had er tenslotte niet bij stil gestaan dat dit alles te maken heeft met de perfecte indeling van de ruimtes in je huis.
 • Je twijfelt of je hulp wilt inschakelen en probeert het toch liever eerst zelf

Geen zorgen! Met het werkboek ‘In 6 stappen naar jouw perfecte interieur indeling’ heb ik de ideale oplossing voor jou! Hiermee geef ik mijn kennis weg hoe ik als interieur professional altijd de perfecte indeling weet te bepalen voor mijn klanten. Met dit werkboek geef ik jou een voorsprong bij het creëeren van jouw droominterieur zonder dat je uren research hoeft te doen op internet.

MET DIT WERKBOEK..

 • Ben je een stapje dichterbij jouw droom interieur.
 • Hoef je niet meer uren research te doen op internet over hoe je de perfecte indeling kunt maken maar heb je een doelgericht stappenplan waarmee je aan de slag kunt.
 • Hoef je na het uittekenen van de plattegrond niet constant het meubilair opnieuw te tekenen, omdat je kunt schuiven met de interieur symbolen die ik voor je heb gemaakt en die je makkelijk kunt uitknippen!
 • Twijfel jij niet meer aan je eigen ideeën, maar heb je alle vertrouwen in je jezelf bij het maken van de perfecte keuzes.
 • Heb jij straks een indeling die perfect aansluit op jouw manier van leven.

In dit werkboek vertel ik je in 6 stappen hoe je de indeling kunt bepalen die perfect aansluit op jouw manier van leven.

Download het werkboek, print hem uit en ga hier mee aan de slag zodat je doelgericht stappen kunt zetten naar jouw droom interieur.

WANT HOE MOOI ZOU HET ZIJN ALS DE INDELING VAN JE HUIS
STRAKS HAARFIJN AANSLUIT OP JOUW MANIER VAN LEVEN?

OVER SIMOON

Hi, ik ben Simone. Mijn vrienden en familie noemen mij ook wel Simoon, dus zo mag jij mij ook noemen :). Ik ben een dromer en een doener, met een liefde voor interieur, architectuur, mooie kleuren, vormen en materialen.

Tijdens mijn bachelorstudie in Interior Design aan de Jan des Bouvrie academie te Deventer, heb ik deze liefdes verder mogen ontwikkelen en heb ik mij kunnen verdiepen in het creëren van kloppende interieurconcepten. Ontwerpen met de ruimte en met een doordacht concept om het interieur helemaal aan de laten sluiten op de eindgebruiker. Want wanneer dit haarfijn op elkaar aansluit, dan pas is het ontwerp goed gelukt.

Door mij goed te verdiepen in de architectuur en in de gebruiker van de ruimte, komen de beste interieur concepten naar buiten. Een ruimtelijke beleving waar we afwijken van de standaarden, waar de perfecte indeling, de juiste belichting en een goed materiaal en kleurconcept samen komen is hetgeen dat mij zo enorm inspireert.

Een goede analyse en het bepalen van de perfecte indeling is het begin voor het maken van een kloppend interieur. Want deze indeling is gelijk je houvast voor het creëren van een goede routing/hoe jij je beweegt in huis, voor het maken van een goed elektra/schakel plan en om te bepalen waar je eventueel nieuwe muurtjes moet bouwen of een nieuw raam of nieuwe deur wilt plaatsen.

In dit werkboek vertel ik je in 6 stappen hoe je de indeling kunt bepalen. Het is namelijk niet enorm lastig, als je maar weet welke stappen je moet volgen en daar ga ik je bij helpen!

Simone Ruiten, Interieurontwerper, interieuradvies particulieren woonhuizen Simone Ruiten, Innenarchitektin, Einrichtungsberatung Privathäuser