Simone-interieurontwerper-dordrecht

gratis werkboek incl. uitknipbare meubelsjablonen

In 6 stappen naar jouw perfecte interieurindeling

gratis werkboek incl. uitknipbare meubelsjablonen

In 6 stappen naar jouw perfecte interieurindeling

Kan jij wel wat extra hulp gebruiken met het creëren van de perfecte indeling en ben je erg benieuwd hoe ik dat als interieurontwerper doe? Speciaal voor jou heb ik dit gratis werkboek gemaakt waarin ik je in 6 stappen mee neem in het maken van de perfecte indeling. Scrol naar beneden en download het pfd, dan kan je vandaag nog aan de slag!

Plattegrond ontwerp vrijstaande nieuwbouwwoning Oostenrijk
Maatwerk interieuradvies interieurontwerp Rotterdam Zevenkamp hal, woonkamer, keuken, maatwerk

Kan jij wel wat extra hulp gebruiken met het creëren van de perfecte indeling en ben je erg benieuwd hoe ik dat als interieurontwerper doe?

Speciaal voor jou heb ik dit gratis werkboek gemaakt waarin ik je in 6 stappen mee neem in het maken van de perfecte indeling.

Scrol naar beneden en download het pfd, dan kan je vandaag nog aan de slag!

Met dit werkboek…

  • Ben je een stapje dichterbij jouw droominterieur.
  • Uren research doen is niet meer nodig. Met dit stappenplan weet jij precies hoe je de perfecte indeling kunt maken!
  • Hoef je na het uittekenen van de plattegrond niet constant het meubilair opnieuw te tekenen, omdat je kunt schuiven met de interieur symbolen die ik voor je heb gemaakt en die je makkelijk kunt uitknippen!
  • Twijfel jij niet meer aan je eigen ideeën, maar heb je alle vertrouwen in je jezelf bij het maken van de perfecte keuzes.
  • Heb jij straks een indeling die perfect aansluit op jouw manier van leven.

In dit werkboek vertel ik je in 6 stappen hoe je de indeling kunt bepalen die perfect aansluit op jouw manier van leven.

Download het werkboek, print hem uit en ga hier mee aan de slag zodat je doelgericht stappen kunt zetten naar jouw droom interieur.

Download hier het gratis werkbook

About Simoon

Een interieur die jouw verhaal verteld

Er gebeurd iets magisch wanneer we een ruimte binnen lopen waarmee we ons echt verbonen voelen

Wanneer de sfeer en de indeling van ons interieur helemaal aansluit op onze eigen levensbehoefte, helpt het ons routines en tradities die we thuis creëren makkelijker te maken. Het interieur zal het ons kracht geven  en ondersteunen in onze dagelijkse energie level en geluk.

Als interieurontwerper verdiep ik mij in de connectie tussen de mens en de ruimtelijke beleving. In adviestraject duiken we samen in jouw manier van leven en help ik jou te ontdekken wat jouw prioriteiten en verlangens zijn binnen de vier vertrouwde muren van jouw huis. We bouwen samen aan een interieur die écht bij je past zodat we een een thuis kunnen creëren die inspireert en jouw authentieke verhaal verteld.

maatwerk-keuken-keukeneiland-open-keuken
simone-interieurontwerper-interieurstylist-kleuradvies-verbouwen-nieuwbouw

Heb jij vragen over de opdrachten of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met mij op!

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Via het contactformulier kun je vrijblijvend contact met mij onpnemen. Doe je het liever via IG of de mail? Dan nodig ik je graag uit om mij daar een privéberichtje te sturen of te mailen naar info@simoondesign.com. Ik kijk er naar uit!