Minimalistische und moderne Innenarchitektur Innenarchitektur Wien

INDELING ADVIES BIJ VERHUIZING 2021

Stadswoning Wenen, AT

Een familie in Wenen contacteerde mij voor een indeling advies van hun stadswoning. In Amerika waren ze een gelijkvloerse bungalow gewend waar alle ruimtes verdeeld waren in kamers met één deur. In tegenstelling tot deze woning waar de woonverdieping in een rondje op elkaar aan sluit. 

Ontwerp vraag

Deze familie was niet gewend aan de oude architectuur van een Europese stad. Ze waren opzoek naar een moderne en minimalistische indeling waar de kinderen en honden alle ruimte hadden om te dansen en rond te rennen maar omdat alle vier de ruimtes op twee muren met grote openslaande deuren op elkaar aansluiten, wisten ze zich geen raad. Ze wilde zelf graag shoppen voor meubels, dus ik ging ze helpen de ruimte visueel te maken zodat ze een beter zicht kregen op de mogelijkheden voor de ruimte.

Grotere hal

Bij de voordeur hebben ze een extra entree waar alle schoenen en jassen opgeborgen zijn waardoor hal naar de woonetage modern, clean en opgeruimd kan blijven.

 

Interieurontwerp Interieuradvies hal modern minimalistisch appartement
Interieurontwerp Interieuradvies hal modern minimalistisch appartement

Zithoek

De zithoek vond het stel maar lastig te plaatsen. Ze wilde een grote bank met voldoende ruimte voor het hele gezin maar door de twee grote openslaande deuren en de balkon deur was het lastig deze te situeren. Ik een modulaire bank geadviseerd zodat ze de ruimte altijd kunnen aanpassen wanneer deze wens er is. Daarbij heb ik ze twee opties laten zien zodat ze een goed beeld krijgen van de mogelijkheden.

 

Interior design apartment Vienna
Interior design apartment Vienna
Interieur ontwerp Appartement Wenen
Interieur ontwerp Appartement Wenen Interior Design Apartment Vienna

Hobby kamer

De ruimte die aan de tuin grenst wilde ze graag gebruiken als hobby kamer voor het lezen van boeken, om een kopje koffie te drinken in de zon, te dansen, te spelen en muziek te maken. Door een zithoek te creëeren aan de wand, kwam er voldoende ruimte vrij voor alle wensen van de familie. De kinderen hadden voldoende ruimte om rond te dansen en te spelen en de hond kon zonder obstakels naar de deur rennen om de tuin in te springen.

 

Simoon Design interieurontwerp Interieuradvies woonkamer
Render interior design project. Render interieur ontwerp project.
Maatwerk interieuradvies interieurontwerp Rotterdam Zevenkamp hal, woonkamer, keuken

INDELING ADVIES & VISUALISATIE VOOR DE VERKOOP VAN VASTGOED

Heb jij net als deze bewoners moeite met de visualisatie of ga jij je huis of een oud renovatie pand verkopen maar zoek je hiervoor visualisaties om de verkoop vlotter te laten verlopen?

Moderne visualisaties zullen de verkoop van een ruimte stimuleren omdat veel mensen moeite hebben met door de verbouwingsrommel heen kijken. 

Ik help je graag om ideeën duidelijk in beeld te brengen zodat jouw potentiële koper een duidelijk idee krijgt van de potenties van de ruimte en hierdoor sneller het pand zal kopen.

 

Simone Interieurontwerper