Hulp bij de belangrijkste eerste stap van je verbouwing

3. Indeling-, Elektra-, Schakelaar plan

Het moeilijkste vraagstuk waar al mijn klanten tegen aan lopen.. Ga jij binnenkort verbouwen? Dan ga jij je geheid afvragen wat de beste en meest functionele indeling is voor jouw woning. Om het klus team efficiënt aan het werk te zetten is het belangrijk om de exacte indeling vooraf te bepalen. Met een duidelijk indelingsplan kun je doelgericht te werk gaan en zul je achteraf niet teleurgesteld zijn omdat je niet alle opties hebt getest. Met mijn hulp nemen we de ruimte en jullie woonwensen onder de loep en ga ik aan de slag met het uitwerken van verschillende indelingsmogelijkheden om inzichtelijk te maken wat voor jullie de beste en meest functionele indeling is.

Moodboard, Interieur ontwerp, Interior design

Maar hoe werkt het traject dan?

Het traject kan volledig (online) plaats vinden. Tijdens de online kennismaking leg je mij de plattegrond voor van de huidige situatie van de woning waarna we al je wensen en ideeën voor de verbouwing zullen bespreken.

Na de kennismaking ga ik aan de slag met het maken van verschillende mogelijke plattegrond indelingen. Op deze manier wordt het voor jouw inzichtelijk wat de opties zijn en hoeveel ruimte je straks precies hebt en hoe je de ruimte praktisch kunt indelen.

De mogelijke opties zullen we online bespreken waarna ik je favoriete indelingsplan verder op schaal zal uitwerken.

Deze indeling zal de perfecte basis zijn voor de start van je verbouwing zodat je werklui doelgericht te werk kunnen gaan.

Wat verwacht ik van jou

 • Plattegrond van de huidige situatie met:
  – maatvoeringen.
  – Eventueel bestaande electra punten en schakelaar posities
  – Windrichting aanduiding
  – Hoogte en breeddte maten van de ramen en deuren
 • Foto’s van de huidige situatie

Wat kan jij van mij verwachten

 • (Online) Intake gesprek
 • 3 plattegrond opties
 • (Online) overleg van verschillende opties
 • Favoriete plattegrond op schaal uitgewerkt.
 • Electra / schakelaar plan
 • Documentatie verstuurd via e-mail
investering vanaf €850,- incl btw
Ieder mens heeft een andere wens. Daarom is deze prijs is een indicatie op verdieping van een gemiddeld woonhuis/appartement. Mijn offertes worden op maat gemaakt afhankelijk van de grootte en complexiteit van de aanvraag. | Aanvraag niet mogelijk voor complexe zolder ruimtes. | Dient de woning door mijzelf ingemeten te worden, dan kan ik dit tegen mijn uurtarief inplannen. | Tip: de kosten voor mijn service kunnen vaak gefinancieerd worden via je bouwdepot. Vraag dit even na bij je geld verstrekker!

FAQ

Veelgestelde vragen

Ben je er klaar voor of heb je nog een aantal vragen? Hier een rijtje van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze dan gerust via het contact formulier  of stuur mij een mailtje.

Liefs, Simoon

7 redenen om dit pakket te nemen
 1. Je hebt een kavel gekocht maar totaal geen idee hoe je de indeling gaat bepalen voor je nieuwe woning.
 2. Je vind het lastig om schaal en verhoudingen toe te passen.
 3. Jij en je partner hebben moeite met het het samenvoegen van beide woonwensen.
 4. Je hebt moeite met out of the box denken omdat de gegeven plattegrond van de nieuwbouw architect wel erg logisch lijkt, terwijl deze tekeningen bij alle buren precies het zelfde zijn.
 5. Je wilt een concreet doel voordat je met de verbouwing begint.
 6. Je moet een electraplan leveren maar je je twijfelt enorm over je indeling.
 7. Je hebt moeite met het positioneren van de juiste functies en geen idee hoeveel ruimte je per functie nodig hebt.
Dit levert het je op

Een gedocumenteerde plattegrond en electraplan op schaal waarmee jij straks doel gericht en zonder twijfels je verbouwing kunt beginnen.

Ik ga de verbouwing zelf doen maar wil hier en daar begeleiding. Wat nu?

Dit is geen probleem. De uiteindelijke offerte word naar aanleiding van onze kennismaking op maat gemaakt en volledig aangepast naar jou behoeftes. Zo zullen we exact weten wat elkaars verwachtingen zijn en welke kosten hier aan verbonden zitten.

Komt er uiteindelijk meer begeleiding bij kijken dan geplant? Dan wordt het bedrag van €109,- incl btw per uur gefactureerd.

Mijn nieuwbouwwoning is nog niet gebouwd, is het traject dan al geschikt?

Ja zeker, hoe sneller je mij in het proces betrek des te meer je er uit kunt halen! Wanneer de nieuwbouwwoning nog niet gebouwd is heb je nog de vrijheid om de perfecte indeling te bepalen voor bijvoorbeeld de zithoek, keuken en de badkamer. Zo kun je direct doelgericht al je leidingen en electriciteit op de juiste plek laten aanleggen zonder later spijt te krijgen en alles tegen extra kosten om moet laten leggen.

Ik twijfel of dit iets voor mij is.

Je bent met een reden bij mij terecht gekomen en hebt de moeite genomen alle informatie te lezen. Dit is niet zonder reden!  Maar tijdens een gratis kennismaking kunnen samen kijken of we een goede fit zijn voor elkaar en of dit pakket geschikt is voor jou. Is het pakket niet volledig geschikt dan kunnen we er één maken die volledig past bij jouw wensen.

Kan ik in termijnen betalen?

Het traject word in één keer voor 100% gefactureerd.

Tip: De kosten voor mijn service kunnen vaak gefinancieerd worden via het bouwdepot. Zo hoef je het dus niet direct uit eigen zak te betalen. Vraag dit even na bij je geld verstrekker!