interieurontwerp-stijling-materiaal-kleuradvies

Interieur op maat

Het advies traject voor wanneer alles moet worden aangepakt

Wanneer ons interieur helemaal aansluit op onze eigen levensbehoefte, biedt het ons rust & comfort en helpt het ons onze routines en tradities die we thuis creëren makkelijker te maken.

De indeling van het interieur is hier de eerste belangrijke stap om naar te kijken. De circulatie van je inrichting is namelijk cruciaal voor jouw dagelijks leven.

Als interieurontwerper sta ik klaar om jou te helpen je woonvisie visueel en tastbaar te maken. Met mijn werkwijze help ik jou in 6 stappen naar een interieur dat aansluit bij jouw woondromen en jouw karakter weerspiegelt.

Wat kan je van mij verwachten

Tijdens het traject ben ik echt jouw creatieve spin in het web. Ik ga er voor zorgen dat al jouw gedachten, dromen en woondoelen visueel en tastbaar worden. Ik zal er voor zorgen dat je straks een uniek en persoonlijk interieurconcept hebt dat volledig aansluit bij jouw smaak en dagelijks leven.

Het uiteindelijke advies zal in een stappenplan worden gedocumenteerd zodat jij jouw droominterieur alleen of samen met een aannemer kunt gaan uitvoeren.

vanaf €2600 incl. btw per verdieping

maatwerk-keuken-keukeneiland-open-keuken
maatwerk-keuken-keukeneiland-open-keuken

mijn werkwijze voor jouw verbouwing

stap 1.

Kennismaking

Tijdens onze kennismaking zullen we alles bespreken over wie jij bent, wat je doet in het dagelijks leven en waar je van droomt. Ik zal je veel vragen stellen zodat we samen tot de kern van jouw woonwensen kunnen komen. De ruimtes waar het om gaat zullen besproken worden en aan de hand van al deze informatie zullen we de plannen bespreken voor het traject.

Na de kennismaking ontvang je een op maat gemaakte offerte met alle besproken punten.

stap 2.

Sfeer, Stijl & Kleur

Tijd voor een leuke start van het ontwerptraject! Samen zullen we ontdekken welke stijl en kleuren bij jou passen. Dit doen we door het maken van twee verschillende moodboards. Wanneer we de juiste stijl hebben gekozen, ga ik aan de slag met het zoeken naar kleuren en materialen die hierbij passen.

stap 3.

Indeling & Lichtplan

Een goede en praktische indeling is ontzettend belangrijk voor een fijne leefomgeving. Ik zal verschillende opties onderzoeken en samen zullen we deze opties bespreken via een video-call.

Op basis van de gekozen indeling ga ik aan de slag met het licht- en elektraplan zodat deze volledig aansluiten bij de nieuwe indeling en heb je de stopcontacten en elektrapunten op precies de juiste plekken!

stap 4.

Ontwerpen maar!

Nu de stijl, sfeer en indeling zijn bepaald, ga ik aan de slag met het creëren van een interieurontwerp waar maatwerk meubels, een meubelplan, verlichting, kleur en materialen worden samengevoegd tot een persoonlijk interieurconcept incl. 3D visualisaties zodat je exact kunt zien hoe het interieur er uit kan komen te zien.

Dit ontwerp zullen we samen bespreken en aanpassen naar wens.

stap 5.

Definitief Ontwerp

Nu het perfecte interieur gevisualiseerd is, is het tijd om het volledige ontwerp definitief uit te werken. Het hele ontwerp zal in een stappenplan gedocumenteerd worden zodat jij het ontwerp zelf of samen met een aannemer kunt uitvoeren.

Het maatwerk wordt uitgetekend en offertes worden opgevraagd bij de meubelmaker. We zullen het volledige document nog eenmaal samen bespreken en daarna zal het uitgeprint samen met alle materiaal & kleurstalen naar jou verstuurd worden in een persoonlijke ontwerpbox.

stap 6.

Uitvoering

Tijdens de uitvoering kun je mij voor kleine vragen contacteren via e-mail of WhatsApp.

Indien je meer begeleiding nodig hebt tijdens de uitvoering of bv. voor het afstylen van de ruimte, kun je altijd mijn hulp inschakelen.

Voor deze begeleiding wordt mijn uurtarief van €75,- incl. BTW gehanteerd.

interieurontwerp-kleuradvies-renovatie-dordrecht
badkamer-groen-badkamerontwerp-vrijstaand-bad-inloop-douch

GET IN TOUCH

Frequently Asked Questions

Met welk budget moet ik rekening houden voor het Interieur Op Maat pakket?

Het Interieur Op Maat pakket start vanaf €2600,- per verdieping. De exacte prijs wordt na onze kennismaking exact berekend naar aanleiding van de grootte en complexiteit van de interieur vraag.

Kosten voor je nieuwe interieur zit hier niet bij inbegrepen.

Is onze kennismaking gratis?

Voor onze kennismaking reken ik mijn uurtarief van €75,-. Wanneer wij samen aan de slag gaan zullen deze kosten verrekend worden in de offerteprijs. Gaan wij niet samen aan de slag, dan zullen deze kosten los gefactureerd worden.

Heb je hier nog andere vragen over, stuur mij dan een e-mail naar info@simoondesign.com. Dan kom ik hier graag op terug

Wat is de doorlooptijd van het Interieuradvies traject?

Dit hangt af van de grootte en complexiteit van de ontwerpvraag, maar meestal is de looptijd van kennismaking tot aan de oplevering van het definitieve ontwerp ongeveer 8-12 weken. Dit kan uitlopen tot 12-18 maanden bijvoorbeeld bij een grote verbouwing of een nieuwbouw project.

Wat is het beste moment om jouw hulp in te schakelen?

Het interieur word vaak gezien als een taak die wel komt nadat het hele huis is gebouwd of verbouwd.

Toch raad ik je aan mij zo vroeg mogelijk in te schakelen omdat een kloppend en gezond interieur begint bij de perfecte indeling van je woning.

Met mijn hulp gaan we samen aan de slag met het bepalen van de perfecte indeling zodat we hier ook het electraplan op kunnen aansluiten. Zo weet je zerker dat de basis straks perfect aansluit bij al jouw woonwensen.

Kan ik tussentijds feedback leveren op het ontwerp?

Ja. Het ontwerpen van jouw interieur is een persoonlijk proces waarin contact en eerlijkheid van beide kanten een belangrijk onderdeel is om het ontwerpprocess zo goed mogelijk te laten verlopen.

Na iedere stap is er de mogelijkheid om feedback te geven en vragen te stellen.

Hoe ontvang ik het uiteindelijke interieuradvies document?

Aan het einde van het traject ontvang je van mij jouw persoonlijke ontwerp box met de volgende onderdelen:

  • Het ontwerpdocument geprint en gebundeld met alle ontwerpkeuzes netjes gedocumenteerd inclusief shoppinglist. (deze ontvang je ook in de e-mail)
  • Waar nodig een document met alle technische tekeningen van maatwerk elementen en elektra etc. (deze ontvang je ook in de e-mail)
  • Kleur & materiaal staaltjes
  • Eventuele maatwerk offertes
Zijn 3D visualisaties inbegrepen bij het Interieuradvies traject?

Ik vind belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van hoe het eindresultaat er uit kan komen te zien omdat dit jou gaat helpen de juiste keuzes te maken tijdens de verbouwing. Daarom zijn mijn  3D visualisaties inbegrepen in de pakketprijs.

Mijn grote verbouwing is al geweest, ik wil vooral een restyling, is dit dan geschikt?

Wanneer jij meer opzoek bent naar een restyling, dan is de Personal Styleguide misschien meer geschikt voor jou. 

Ik raad je aan om een orrienterende call aan te vragen via het contact formulier stuur een e-mail naar info@simoondesign.com zodat we samen kunnen kijken hoe ik jou het beste kan helpen.

Hoeveel bespreek momenten zijn er inbegrepen tijdens het Interieuradvies traject?

Er zijn 5 afspraken inbegrepen.

  1. Onze kennismaking zal online plaatsvinden om te kijken of we met elkaar aan de slag willen.
  2. Onze tweede afspraak is op locatie zodat we samen de ruimtes kunnen doornemen en ik foto’s kan maken en de ruimtes op kan meten.
  3. Indeling bespreking vind online plaats.
  4. Eerste ontwerp presentatie zal op locatie plaatsvinden zodat we samen alle materiaal en kleurstaaltjes kunnen bekijken.
  5. De bespreking voor het definitieve ontwerp zal online plaatsvinden voor dat het project zal worden opgeleverd.
Doe jij ook de inkopen voor onze meubels?

Nee. het definitieve ontwerp word opgeleverd met een shoppinglist zodat jij exact weet waar je alle meubels, verlichting en materialen kunt kopen.

Wat als mijn wensen anders is dan hierboven beschreven staat?

Wanneer je twijfelt of dit pakket past bij jouw wensen, raad ik je aan contact op te nemen via het contactformulier of een e-mail te sturen naar info@simoondesign.com zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat

Wanneer jouw vraag hier niet tussen staat neem dan contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@simoondesign.com