ADVIES EN BEGELEIDING TIJDENS JE VERBOUWING

Compleet adviestraject

Het is zo ver, je bent je oude woning ontgroeit. Je gaat verbouwen of verhuizen en je bent toe aan een complete verandering. Je wilt het dit keer goed aanpakken. Echter heb je het druk met carrière maken en besteed je je vrije tijd liever aan andere privé zaken dan verbouwingsstress.

Je bent toe aan een nieuwe indeling, nieuwe meubels, maatwerk opties. Je bent toe aan nieuwe plek die volledig word ingericht naar jouw levensbehoeftes. Je vind het lastig om je wensen te visualiseren en je besteed het zoekwerk naar de juiste kleur, materialen, meubels en verlichting liever uit.

Herken jij je hier in? Dan is het tijd voor jou om samen met mij aan de slag te gaan met het tastbaar maken van je woondromen. 

Simone Ruiten Interieur ontwerper

Herken jij je hier in?

1. Je hebt moeite met het visualiseren van je woondromen

2. Je hebt het druk met carriére maken en steekt je vrije tijd liever in andere privé zaken dan verbouwings stress en het rondneuzen in interieur winkels.

3. Je hebt kleine kinderen rondrennen en daardoor niet genoeg vrije handen om om de verbouwing zelf aan te vliegen.

4. Je bent opzoek naar out of the box ideeën maar bent zelf niet creatief genoeg om deze te verzinnen.

5. Je laat de styling graag over aan een professional.

6. Jij doet liever waar je goed in bent en dat zijn geen zaken gerelateerd aan interieur. Je huurt liever iemand in die hier wel verstand van heeft.

7. Je hebt moeite met het maken van kleur en materiaal combinaties.

Hoe zou het zijn als..

1. jouw woondromen gevisualiseerd en werkelijkheid zouden worden.

2. jij en je partner niet meer hoeven te discussiéren over de stijl, maar jullie stijlen gecombineerd worden.

3. Jij je niet druk hoeft te maken over de realisatie van het interieuradvies en genoeg tijd kunt investeren in je carriere of andere belangrijke (privé) zaken.

4. je niet meer uren rond hoeft te struinen in de woonwinkels opzoek naar meubels en accessoires.

5. jouw huis voorzien is van de perfecte sfeer.

6. jouw woning straks een weerspiegeling is van jouw karakter met out of the box ideeën.

7. de indeling van de woning perfect past bij jouw manier van leven en een kloppend geheel vormt.

Dit is precies waar ik jouw bij ga helpen tijdens het Complete adviestraject. Ik help jou je woondromen tastbaar te maken en ontzorg jou bij het realiseren tijdens de verbouwing.  Zo kan jij straks zonder stres vol op genieten van je nieuwe thuis en heb je een plek die volledig past bij jouw karakter.

Linda & Gert Jan - Simoon's interieuradvies

“Vanaf het eerste gesprek is Simone zeer geïnteresseerd en betrokken geweest bij onze persoonlijke situatie. Ze heeft het ontwerp van de hal/toilet/woonkamer en keuken daarop aangepast. Als we daarna nog vragen hadden of iets aan het ontwerp wilden aanpassen, was ze zeer behulpzaam en kwam ze met andere mogelijkheden. Nu onze woning helemaal af is, zijn we erg blij met het ontwerp dat Simone voor ons heeft gemaakt. De woonverdieping is mooi en overzichtelijk ingedeeld. 10/10 zou ik aanbevelen!”

 

Maar hoe werkt het traject dan?

Het traject wordt gestart met een vrijblijvende online kennismaking waarin we jouw wensen en doelen gaan bespreken. Hierin mag je mij alles vertellen over jou (en je gezin) en zal ik je een hoop vragen stellen zodat we met de juiste informatie een gepast advies kunnen creëeren.

Na het intake gesprek stuur ik je een op maat gemaakte offerte en een plan van aanpak waarna we een afspraak zullen inplannen voor het locatie bezoek. Hier zal ik de ruimte analyseren en inmeten en zal ik je vragen of je mij, wanneer aanwezig, tekeningen van de ruimtes kunt sturen

Door het traject heen hebben we verschillende bespreek momenten. Van het schets ontwerp naar het voorlopige ontwerp en het definitieve ontwerp, zodat we zeker weten dat het advies volledig naar jouw wens gecreëerd wordt.

Na de oplevering van het adviestraject zal ik de projectbegeleiding (waar nodig) op mij nemen en verschillende professionals aansturen om het ontwerp te realiseren. Denk hierbij aan de schilders, timmermannen etc. Na de realisatie zullen de ruimtes, als deze wens er is, door mij worden afgestyld.

Wat zit er in het pakket:
01: Intake gesprek
02. Locatie analyse
03: Sfeerbepaling / Moodboard
04. Indeling advies
05. Kleur en materiaaladvies
06. Meubeladvies
07. Styling advies
08. Verlichtingsplan
09. Raambekleding
10. Maatwerk wanneer nodig
11. Verschillende bespreek momenten
12. Persoonlijke interieur box met een uitgeprint interieuradvies incl. alle kleur en materiaal staaltjes, technische tekeningen en eventuele offertes.
13. Project begeleiding waar nodig

 

investering: €5000,- incl btw
Ieder mens heeft een andere wens. Daarom is deze prijs is een indicatie op een woonverdieping van +/- 70 m2. Mijn offertes worden op maat gemaakt afhankelijk van de grootte en complexiteit van de aanvraag.
Interieurontwerp slaapkamer natuurlijke materialen modern

FAQ

Veelgestelde vragen

Ben je er klaar voor of heb je nog een aantal vragen? Hier een rijtje van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze dan gerust via het contact formulier  of stuur mij een mailtje.

Liefs, Simoon

Het complete advies traject is voor jou als..

1. Je gaat verbouwen of verhuizen en je wilt alles goed aanpakken.

2. Je hebt het druk met carrière maken en houdt je hoofd liever koel voor andere belangrijke taken dan verbouwingsstress.

3. Je hebt kleine kinderen rondrennen en daardoor niet genoeg handen vrij om alles zelf aan te vliegen.

4. Je hebt geen zin of tijd voor het zoeken naar vaklui zoals schilders, stukadoors en meubelbouwers

5. Je bent opzoek naar out of de box ideeën maar hebt zelf totaal geen kaas gegeten van het interieur vak.

6. Je hebt moeite met het visualiseren van je woondromen en bent opzoek naar iemand die jouw dromen kan vertalen naar visuele beelden en tastbare kleuren en materialen.

7. Je gaat zelf aan de slag met de uitvoering maar wilt graag 1:1 hulp en begeleiding kunnen raadplegen.

8. Je besteedt je vrije tijd liever aan leuke dingen doen met vrienden en/of familie.

9. Je laat de styling graag over aan een professional.

10. Je wilt gewoon heel graag alles uit handen geven en niet te veel na denken of alle stappen die er gezet moeten worden.

Dit levert het je op

1. Genoeg tijd voor familie en vrienden omdat je geen tijd meer hoeft te verdoen bij het rond struinen in de (online) woonwereld van kleuren / materialen / meubels en verlichting. Laat dit maar aan mij over!

2. Geen hevige discussies meer met je partner omdat jullie beide een andere stijl hebben en niet weten hoe je die kan combineren.

3. Hulp bij het maken van keuzes omdat ik je 2 of 3 keuzes voor leg in plaats van eindeloze keuzes uit de winkels.

4. Je krijgt out of the box ontwerp ideeën omdat ik verder kijk en echt onderzoek doe naar de ruimte en de gebruiker.

5. Met mijn hulp zul je een stressloze verhuizing / verbouwing ervaren zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken!

Ik ga de verbouwing zelf doen maar wil hier en daar begeleiding. Wat nu?

Misschien is pakket 2. Simoon’s interieuradvies meer geschikt voor jou. Met dit pakket wordt er een volledig stappenplan gemaakt zodat jij zelf of met een aannemer het advies kunt uitvoeren.

Wens je tijdens deze uitvoering toch nog hulp en begeleiding, dan word het uur tarief van €119,- incl. btw gefactureerd.

Ik twijfel of dit iets voor mij is.

Je bent met een reden bij mij terecht gekomen en hebt de moeite genomen alle informatie te lezen. Dit is niet zonder reden!  Maar tijdens een gratis kennismaking kunnen samen kijken of we een goede fit zijn voor elkaar en of dit pakket geschikt is voor jou. Is het pakket niet volledig geschikt dan maken we er één die past bij jouw wensen.

Kan ik in termijnen betalen?

De eerste 40% wordt gefactureerd als aanbetaling van het advies traject. De tweede 30% wordt gefactureerd na de voorlopig ontwerp presentatie om het advies verder uit te werken naar het definitieve ontwerp. De volgende 30% wordt gefactureerd voor de start van de utivoerende fase.