adviestraject voor bij het verbouwen of verhuizen

4. Interieuradvies Compleet

Ga jij verbouwen of verhuizen en ben je er aan toe om je woondromen te realiseren? Dan help ik je graag bij het creëren van een persoonlijk interieur. Bij het interieuradvies traject help ik je van het begin tot het eind. Het ontdekken van jouw persoonlijke interieur stijl tot aan de meest praktische indeling voor jouw dagelijks leven. Van het vinden van prachtige meubels tot aan het ontwerpen van maatwerk elementen om jouw huis zo persoonlijk mogelijk te maken.

Ben jij toe aan complete verandering? Dan is dit pakket geschikt voor jou. Ik begeleid je tijdens het realiseren van je woondromen van de eerste schets tot aan de afstying.

Simone Ruiten, Interieurontwerper, interieuradvies particulieren woonhuizen Simone Ruiten, Innenarchitektin, Einrichtungsberatung Privathäuser
Maatwerk interieur ontwerp interieur advies vrijstaande woning eetkamer met vide, Innenraumgestaltung Österreich Wien

Herken jij je hier in?

1. Je hebt moeite met het visualiseren van je woondromen

2. Je hebt een druk privé of zakelijk leven, en eigenlijk geen tijd en energie om alle interieur gerelateerde dingen uit te zoeken

3. Jij en je partner worden het maar niet eens over de gewenste stijl voor het interieur

4. Je steekt graag de handen uit de mouwen maar wilt graag doelgericht te werk gaan

5. Je raakt volledig verdwaald in de (online) woonwereld van meubels, accessoires en verlichting

6. Je wilt een keuken die volledig is ontworpen naar jouw smaak en gebruik, je bent opzoek naar maatwerk oplossingen

7. Je hebt geen idee wat een goed elektra/schakel plan is maar moet deze wel opleveren aan de aannemer

8. Je bent opzoek naar out of the box ideeën

9. Je hebt moeite met het maken van kleur en materiaal combinaties en durft niet voor spannende opties te kiezen

Hoe zou het zijn als..

1. jouw woondromen visueel zouden worden en jij letterlijk kunt zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw (nieuwbouw)woning.

2. je straks geen uren tijd hoeft te steken in het rondstruinen op pinterest en op de (online) woonboulevard, en daardoor meer tijd overhoud voor familie en/of je carrière

3. Jij en je partner niet meer hoeven te discussiëren over de gewenste stijl, maar jullie stijlen gecombineerd gaan worden

4. je met een stappenplan, doelgericht jouw woondromen kunt realiseren

5. je niet meer uren rond hoeft te struinen in de woonwinkels opzoek naar meubels en accessoires

6. Jouw huis voorzien is van de perfecte sfeer, passend bij jouw parakter waar je helemaal tot rust kunt komen

7. Jouw woning straks een weerspiegeling is van jouw karakter.

8. je woning voorzien is van maatwerk oplossingen en out of the box ideeën.

9. de indeling van de woning perfect past bij jouw manier van leven en een kloppend geheel vormt.

Dit is precies waar ik jou bij ga helpen. Ik ben de expert in het creëeren van duidelijke visuals en ga jou helpen om grip te krijgen op de realisatie van jouw woondromen. Een persoonlijk interieur waarin jij en je woondromen centraal staan.

Interieur ontwerper Simone

ZIJ GINGEN JE VOOR

Markus | Simoon's interieuradvies traject

“We zitten nog vol in het traject, maar door dat Simone doelgericht voor mijn nieuwbouwwoning een elektraplan heeft gemaakt, wist ik binnen 5 minuten een kloppend plan over te dragen aan mijn elektriciën. Efficient en tijdsbesparend. Nu al enorm waardevol!

Peter & Susan | Simoon's interieuradvies traject

Naar volle tevredenheid een mooi ontwerp laten maken voor ons appartement in Rotterdam. Simone heeft ons geholpen met onze hal, slaapkamer, woonkamer, keuken en kantoor. Ze heeft ons mooie inzichten gegeven die we zelf nooit bedacht zouden hebben!

Dina & Walter | Simoon's interieuradvies traject

We zijn zeer verrast en dankbaar voor Simone haar geweldige ontwerp en visualisaties. Dit is precies waar wij naar opzoek waren voor onze verbouwing!

Maar hoe werkt het traject dan?

Het traject wordt gestart met een vrijblijvende online kennismaking waarin we jouw wensen en doelen gaan bespreken. Hierin mag je mij alles vertellen over jou (en je gezin) en zal ik je een hoop vragen stellen zodat we met de juiste informatie een passend advies kunnen creëeren.

Na het intake gesprek stuur ik je een op maat gemaakte offerte en een plan van aanpak waarna we een afspraak zullen inplannen voor het locatie bezoek. Hier zal ik de ruimte analyseren en inmeten. Wanneer er tekeningen aanwezig zijn en de ruimte niet al te complex is, is het locatie onderzoek niet altijd nodig.

Door het traject heen hebben we verschillende bespreek momenten. Van het schets ontwerp naar het voorlopige ontwerp en het definitieve ontwerp, zodat we zeker weten dat het advies volledig naar jouw wens gecreërd wordt.

Aan het einde van dit traject heb jij een volledig stappenplan waarmee je jouw droom interieur kan realiseren.

Wat zit er in het pakket:

 • (Online) intake gesprek
 • Locatie analyse en opmeten
 • Sfeerbepaling / Moodboard
 • Plattegrond Indeling advies
 • Kleur en materiaaladvies
 • 3D visualisatie
 • Tussenpresentatie
 • Concreet meubeladvies
 • Concreet styling advies
 • Shoppinglist
 • Verlichtingsplan + armaturen
 • Raambekleding
 • Volledige uitwerking maatwerk wanneer nodig
 • Verschillende bespreek momenten
 • Persoonlijke interieur box met een uitgeprint stappenplan om zelf of met een aannemer het advies te realiseren. incl. alle kleur en materiaal staaltjes, technische tekeningen en eventuele offertes.

 

investering vanaf €2899,- incl btw
Ieder mens heeft een andere wens. Daarom is deze prijs is een indicatie op een gemiddelde woonverdieping. van 50 m2Mijn offertes worden op maat gemaakt afhankelijk van de grootte en complexiteit van de aanvraag.
Maatwerk interieur ontwerp interieur advies vrijstaande woning hal

FAQ

Veelgestelde vragen

Ben je er klaar voor of heb je nog een aantal vragen? Hier een rijtje van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze dan gerust via het contact formulier  of stuur mij een mailtje.

Liefs, Simoon

10 redenen om dit pakket te nemen

1. Je gaat verbouwen of verhuizen en je wilt alles goed aanpakken.

2. Je moeite hebt met het visualiseren van je woondromen en bent opzoek naar iemand die jouw dromen kan vertalen naar visuele beelden en tastbare kleuren en materialen.

3. Je steekt graag de handen uit de mouwen maar wilt wel doelgericht een stappenplan volgen bij het realiseren van jouw droom interieur.

4. Je bent opzoek naar out of de box ideeën omdat je eigenlijk geen idee hebt wat nu de perfecte indeling is en vind het spannend buiten de begane paden te wandelen.

5. Jij en je partner worden het maar niet eens over de gewenste stijl voor jullie nieuwe inrichting.

6. Je bent opzoek naar maatwerk opties maar deze kun je niet zelf ontwerpen.

7. Je bent een doener, maar hebt totaal geen gevoel voor kleur en stijl.

8. Je raakt volledig verdwaald in de (online) woonwereld van meubels en accessoires.

9. Je hebt eigenlijk geen idee wat een goed verlichtingsplan is.

10. Je gaat gewoon heel graag aan de slag met een professionele interieur ontwerper die zich volledig stort op jouw woondromen.

Dit levert het je op

1. Een stappen plan om doelgericht het droom resultaat te behalen.

2. Je hebt meer tijd voor familie en vrienden omdat je niet uren hoeft rond te struinen in de (online) woonwereld van kleuren / materialen / meubels en verlichting

3. Een samenwerking en sparrings partner die van buitenaf mee kijkt naar de beste opties en goed luistert naar jouw wensen en dromen

4. Geen uren lange discussies met je partner omdat jullie geen idee hebben hoe jullie jullie interieur stijlen moeten combineren.

5. Geen slapen loze nachten omdat je geen zicht hebt op het eind doel.

6. Out of the box ideeën omdat ik mij volledig richt op jullie manier van leven en de ruimtes analyseer om het beste uit de kast te halen.

Gaat mijn huis er niet uitzien als een showroom?

Ik kan je garanderen dat dat niet gaat gebeuren omdat het ontwerp echt word gecreërd op jouw dromen en wensen.

Het showroom effect krijg je vooral als je meubels uit een zelfde serie koopt zoals je vaak ziet in de woonwinkels. Maar dit is niet wat ik doe. Ik zoek verschillende meubels bij verschillende reveransiers die ik combineer met maatwerk elementen.

Wanneer het ontwerp geraliseerd is en je er ook in gaat wonen gaat het ook echt leven omdat je dan veel persoonlijke spullen kunt toevoegen zoals foto’s, schilderijen, kunst, speelgoed van de kinderen etc. Hierdoor gaat het huiselijk voelen en hoef je echt niet bang te zijn dat het op een showroom gaat lijken!

Ik ga de verbouwing zelf doen maar wil hier en daar begeleiding. Wat nu?

Dit is geen probleem. De uiteindelijke offerte word naar aanleiding van onze kennismaking op maat gemaakt en volledig aangepast naar jou behoeftes. Zo zullen we exact weten wat elkaars verwachtingen zijn en welke kosten hier aan verbonden zitten.

Komt er uiteindelijk meer begeleiding bij kijken dan geplant? Dan wordt het bedrag van €109,- incl btw per uur gefactureerd.

Mijn nieuwbouwwoning is nog niet gebouwd, is het traject dan al geschikt?

Ja zeker, hoe sneller je mij in het proces betrek des te meer je er uit kunt halen! Wanneer de nieuwbouwwoning nog niet gebouwd is heb je nog de vrijheid om de perfecte indeling te bepalen voor bijvoorbeeld de zithoek, keuken en de badkamer. Zo kun je doelgericht al je leidingen en electriciteit op de juiste plek laten aanleggen.

Ik twijfel of dit iets voor mij is.

Je bent met een reden bij mij terecht gekomen en hebt de moeite genomen alle informatie te lezen. Dit is niet zonder reden!  Maar tijdens een gratis kennismaking kunnen samen kijken of we een goede fit zijn voor elkaar en of dit pakket geschikt is voor jou. Is het pakket niet volledig geschikt dan maken we er één die past bij jouw wensen.

Kan ik in termijnen betalen?

De eerste 50% wordt gefactureerd als aanbetaling van het advies traject. De tweede 50% wordt gefactureerd na de voorlopig ontwerp presentatie om het advies verder uit te werken naar het definitieve ontwerp.