Opdrachtgever

Nieuwbouwproject Großinzersdorf, AT

Pakket

Compleet traject

Datum 

De bouw van het huis start in mei 2022

Project omschrijving

Simoon Design gaat voor dit nieuwbouw project de grens over!

Mijn klant is bezig met het bouwen van een huis en lijdt zelf de bouwbegeleiding. Er komt zo enorm veel kijken dat hij totaal geen idee had hoe hij het interieur moest gaan aanpakken. Om eerlijk te zijn had hij er bij zoveel plannen ook totaal geen hoofd naar. Goed moment dus om mijn hulp in te schakelen!

Samen zijn we het ontwerp traject gestart met zoeken naar zijn interieur smaak en hebben we een analyse gedaan op zijn manier van leven en zijn visie voor de toekomst. Een modern, clean maar warm interieur concept, met zicht op de toekomst was het antwoord.

Heldere visualisaties van de nieuwbouwwoning waar het interieur van de woonverdieping, de vide, slaapkamer, inloopkast en badkamer een samenhangend geheel zullen vormen.

Het ontwerp traject bestond uit het onderzoeken naar de persoonlijke interieur smaak, het ontwikkelen van het perfecte electriciteitsplan en het ontwerpen van veel maatwerk meubilair met als pronkstuk de luxe keuken die volledig is ontworpen naar de woondromen van de klant.

Het definitieve ontwerp is in Augustus opgeleverd en de klant is druk bezig met het bouwen van zijn huis. De verwachting is dat we in Maart 2023 aan de slag samen met de meubelmaker aan de slag kunnen met het realiseren van het interieur. Wanneer alles gebouwd en ingericht is ga ik de klant helpen om de ruimtes af te stijlen.

Het ontwerp is een prachtig en persoonlijk geheel geworden met de moderne en Japandi stijl als uitkomst voor de keuze van het materiaal, kleur en sfeer concept.