Moodboard, interieurontwerp, project

AANBOD.

Heb je een karakteristieke woning gekocht en ga je het verbouwingsavontuur zelf aan? Of is je huidige woning toe aan verandering? Wanneer je je woning gaat verbouwen komen er veel keuzes bij kijken. Met het maken van een plan zorg je ervoor dat je doelgericht te werk kunt gaan. Hoe fijn zal het zijn om samen met een professional deze keuzes kunt bespreken en doelgericht de juiste keuzes kunt maken?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek mag je mij alles vertellen over jouw ideale woonwensen en bespreken we mijn werkwijze en wat ik voor jou kan betekenen. Als interieurontwerper ontwerp ik dus voor jou en aan de hand van jouw woonwensen. Tijdens de samenwerking betrek ik jou actief bij alle fases van het vormgevingsproces. Met tussentijdse feedback momenten ga ik aan de slag om het ontwerp steeds per fase van schets tot definitief ontwerp uit te werken en met jou te bespreken. Het ontwerp lever ik dus niet direct kant en klaar af. Het is een proces waarin ik als ontwerper naar je luistert en misschien tot inzichten kom waar jij zelf niet direct aan zal denken. Op deze manier voorkom je miskopen en een hoop stres. Aan het einde van het proces heb je een creatief en volledig afgestemd interieur advies waarmee je direct aan de slag kunt.

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijke diensten in pakketvorm. Staat er niet tussen wat je zoekt? Of heb je niet alle onderdelen van de pakketten nodig? Neem dan contact met mij op zodat ik een offerte kan maken die past bij jou wensen!

Samen sparren

LIVE OF ONLINE

Zit je vol goede ideeën en wil je zelf graag aan de slag met je interieur? Heb je je Pinterest bord vol gepind maar twijfel je nog hoe je een goede samenhang kan creëren? Tijdens een 1.5 uur durende sparringssessie bespreken we jouw wensen en ideeën en geef ik uit mijn creatieve oog tips en antwoorden op al jouw vragen. Na ons gesprek ontvang je van mij een E-mail met een samenvatting van onze sparringssessie.

 1,5 uur durend advies bij jou thuis of online
Antwoord op al je vragen
Inspiratie en advies over de indeling
Advies over kleuren en materialen
Eventuele toegevoegde hand schetsen
Alle besproken punten krijg je via de email toegezonden

€350,-

 incl. BTW

Een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag wordt voorafgaand aan het project gefactureerd om het tijdslot te reserveren. 
Het resterende bedrag wordt vlak voor de oplevering gefactureerd. | Kosten zijn exclusief reiskosten

Recensie Compleet interieuradvies

“Naar volle tevredenheid een mooi ontwerp laten maken voor ons volledige appartement in Rotterdam. Simone luisterde goed naar onze wensen en heeft een mooi en passend ontwerp afgeleverd met mooie inzichten waar wij zelf niet aan gedacht hadden. De presentatie plaatjes zijn bijna werkelijkheid geworden. Een topper die we meer dan aanbevelen!” – Peter & Susan

Compleet interieuradvies

Verschillende mensen, verschillende wensen en daarom is elk advies op maat gemaakt. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw wensen kunnen bespreken en zodat ik die mooie karakteristieke woning kan analyseren. Wil je een ontwerp voor een specifieke ruimte of wil je een ontwerp voor een hele verdieping? Met het complete interieuradvies gaan wij doelgericht aan de slag om alles tot in de details uit te werken. Met mijn kennis ontzorg ik jou van onnodige stress en voorkom je miskopen. Samen gaan wij het ontwerpproces aan om tot het juiste ontwerp te komen die past bij jouw levensstijl en jouw woonwensen. Na ons gesprek ontvang je per E-mail een op maat gemaakte offerte. Wanneer je akkoord gaat met deze offerte, gaan wij aan de slag met het project.

stap 1. Vrijblijvende kennismaking

Intake gesprek + ruimte analyse
Offerte wordt op maat gemaakt

stap 2. Intake naar inrichtingsschets

Moodboard
Materialisatie ideeën
Plattegrond- en visualisatie schets
Tussentijdse bespreking 1 – (live of online)

stap 3. Schets naar voorlopig ontwerp

Kleur- en materialisatie plan
2D + 3D indelingsadvies
Meubel advies
Verlichting plan
Tussentijdse bespreking 2 – (live of online)

stap 4. Voorlopig- naar definitief ontwerp

Ontwerp aanpassingen indien nodig
2D plattegrond + 3D visualisatie
Verlichtingsplan
Kleur- en materialisatie plan
Styling en accessoires
Meubeladvies
Shoppinglist
Maatwerk ontwerp
Alle projectinformatie gebundeld in 1 projectdossier.

€2100,-

 incl. BTW

Geschatte pakketkosten voor één verdieping zoals bijvoorbeeld woonkamer/keuken/eetkamer/hal. | Offerte wordt aangepast op de gewenste ruimte. | Pakket is dus ook mogelijk voor 1 specifieke ruimte | Een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag wordt voorafgaand aan het project gefactureerd om het tijdslot te reserveren. | Het resterende bedrag wordt vlak voor de oplevering gefactureerd. | Kosten zijn exclusief reiskosten

© 2021 Simoon Design Interieurontwerp studio   |   Design by Simone Ruiten   |   Algemene Voorwaarden.  |   Privacy Verklaring