Moodboard, interieurontwerp, project

interieuradvies voor de echte doe-het-zelver

1. Online Interieuradvies

Ben jij een echte doe-het-zelver maar weet je niet hoe je schaal en verhoudingen toe moet passen in het interieur? Dit pakket is voor jou als je graag een ruimte in huis wilt aanpakken maar je geen behoefte hebt aan professionele hulp over de vloer. Je steekt graag de handen uit te mouwen maar je hebt moeite met het combineren van kleur en materialen en wilt geen tijd verspillen in de (online)woon wereld maar doelgericht kunnen shoppen. Je bent bereid om een eenvoudig en persoonlijk interieur plan te volgen om jouw woondromen waar te maken met online ondersteuning bij de realisatie.

Simone Ruiten Interieur ontwerper

Maar hoe werkt het traject dan?

Het traject wordt gestart met een vrijblijvende online kennismaking waarin we jouw wensen en doelen gaan bespreken naar aanleiding van een ingevulde vragenlijst.

Na het intake gesprek stuur ik je een op maat gemaakte offerte en ontvang ik graag een plattegrond en aanzichten van de ruimte met de juiste maatvoering samen met foto’s van de ruimte waarmee ik aan de slag ga voor het interieuradvies. Nu is het tijd voor jouw om te relaxen en mij het werk te laten doen.

Na ongeveer 4 weken zal ik het ontwerp gedocumenteerd naar je toe sturen met uitleg voor mijn gemaakte ontwerp keuzes. Hierop ontvang ik binnen een week graag je feedback voor eventuele veranderingen. Bij het definitieve ontwerp zal alle gedocumenteerde informatie inclusief klik-bare shoppinglist samengevoegd worden zodat je zelf aan de slag kunt om jouw woondromen te realiseren.

7

Wat verwacht ik van jou

 • Plattegrond van de huidige situatie met:
  – maatvoeringen.
  – Eventueel bestaande electra punten en schakelaar posities
  – Windrichting aanduiding
  – Hoogte en breeddte maten van de ramen en deuren
 • Foto’s van de huidige situatie

Wat kan jij van mij verwachten

 • Online Intake gesprek
 • Sfeerbepaling / Moodboard
 • 2D en 3D Indeling advies
 • Concreet kleuradvies
 • Concreet meubeladvies
 • Tussenpresentatie online
 • Styling advies
 • Verlichtingsplan
 • Maatwerk waar nodig
 • Raambekleding – conceptueel advies
 • Klikbare shoppinglist
 • Digitaal gedocumenteerd interieuradvies verzonden per e-mail

 

Vanaf €775,- incl btw per ruimte
Ieder mens heeft een andere wens. Daarom is deze prijs is een indicatie op een gemiddelde slaapkamer ruimte. Mijn offertes worden op maat gemaakt afhankelijk van de grootte en complexiteit van de aanvraag.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Dina & Walter | Online Interieuradvies

We zijn zeer verrast en dankbaar voor Simone haar geweldige ontwerp en visualisaties. Dit is precies waar wij naar opzoek waren voor onze verbouwing!

Ray & Marsha | Online Interieuradvies

“Het was een waar genoegen om met Simoon te werken omdat haar ideeën zelfs in een klein appartement als het onze fascinerend zijn. Het uiteindelijke ontwerp is erg mooi geworden.

Moodboard, interieurontwerp, project

FAQ

Veelgestelde vragen

Ben je er klaar voor of heb je nog een aantal vragen? Hier een rijtje van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze dan gerust via het contact formulier  of stuur mij een mailtje.

Liefs, Simoon

10 redenen om dit pakket te nemen
 1. Je bent toe aan verandering de slaapkamer, badkamer of bv de hele woonverdieping maar weet niet waar te beginnen.
 2. Je hebt geen behoefte aan proffesionele hulp over de vloer
 3. Je vind het lastig om schaal en verhoudingen toe te passen en hebt geen idee wat de beste indeling is.
 4. Je hebt moeite met het maken van een concreet plan voor jouw droom interieur
 5. Je steekt graag de handen uit de mouwen maar wilt wel doelgericht een stappenplan volgen bij het realiseren van jouw droom interieur.
 6. Jij en je partner worden het maar niet eens over de gewenste stijl en indeling voor jullie nieuwe inrichting.
 7. Je bent een doener, maar hebt totaal geen gevoel voor kleur en stijl.
 8. Je hebt geen zin en/of tijd om te verdwalen in de (online)woonwereld en wilt graag doelgericht shoppen met een shoppinglist.
 9. Je wilt een concreet doel voordat je met de verbouwing begint.
 10. Je gaat gewoon heel graag aan de slag met een professionele interieur ontwerper die zich volledig stort op jouw woondromen.
Dit levert het je op
 1. Een stappen plan om doelgericht het droom resultaat te behalen.
 2. Je hebt meer tijd voor familie en vrienden omdat je niet uren hoeft rond te struinen in de (online) woonwereld van kleuren / materialen / meubels en verlichting
 3. Een samenwerking en sparrings partner die van buitenaf mee kijkt naar de beste opties en goed luistert naar jouw wensen en dromen
 4. Achteraf geen spijt omdat je toch niet tevreden bent met de gekozen indeling.
 5. Geen slapen loze nachten omdat je geen zicht hebt op het eind doel.
 6. Out of the box ideeën omdat ik mij volledig richt op jullie manier van leven en de ruimtes analyseer om het beste uit de kast te halen.
Gaat mijn huis er niet uitzien als een showroom?

Ik kan je garanderen dat dat niet gaat gebeuren omdat het ontwerp echt word gecreërd op jouw dromen en wensen.

Het showroom effect krijg je vooral als je meubels uit een zelfde serie koopt zoals je vaak ziet in de woonwinkels. Maar dit is niet wat ik doe. Ik zoek verschillende meubels bij verschillende reveransiers die ik combineer met maatwerk elementen.

Wanneer het ontwerp geraliseerd is en je er ook in gaat wonen gaat het ook echt leven omdat je dan veel persoonlijke spullen kunt toevoegen zoals foto’s, schilderijen, kunst, speelgoed van de kinderen etc. Hierdoor gaat het huiselijk voelen en hoef je echt niet bang te zijn dat het op een showroom gaat lijken!

Ik ga de verbouwing zelf doen maar wil hier en daar begeleiding. Wat nu?

Dit is geen probleem. De uiteindelijke offerte word naar aanleiding van onze kennismaking op maat gemaakt en volledig aangepast naar jou behoeftes. Zo zullen we exact weten wat elkaars verwachtingen zijn en welke kosten hier aan verbonden zitten.

Komt er uiteindelijk meer begeleiding bij kijken dan geplant? Dan wordt het bedrag van €109,- incl btw per uur gefactureerd.

Mijn nieuwbouwwoning is nog niet gebouwd, is het traject dan al geschikt?

Ja zeker, hoe sneller je mij in het proces betrek des te meer je er uit kunt halen! Wanneer de nieuwbouwwoning nog niet gebouwd is heb je nog de vrijheid om de perfecte indeling te bepalen voor bijvoorbeeld de zithoek, keuken en de badkamer. Zo kun je doelgericht al je leidingen en electriciteit op de juiste plek laten aanleggen.

Ik twijfel of dit iets voor mij is.

Je bent met een reden bij mij terecht gekomen en hebt de moeite genomen alle informatie te lezen. Dit is niet zonder reden!  Maar tijdens een gratis kennismaking kunnen samen kijken of we een goede fit zijn voor elkaar en of dit pakket geschikt is voor jou. Is het pakket niet volledig geschikt dan maken we er één die past bij jouw wensen.

Kan ik in termijnen betalen?

Het traject word in één keer voor 50% als aanbetaling gefactureerd en de overige 50% na de presentatie

Tip: De kosten voor mijn service kunnen vaak gefinancieerd worden via het bouwdepot. Zo hoef je het dus niet direct uit eigen zak te betalen. Vraag dit even na bij je geld verstrekker!