voor sparren tijdens je verbouwing of verhuizing

1. Online sparring sessie

Je bent druk bezig met verbouwen of inrichten maar je twijfelt of je wel de goede keuzes maakt. Je steekt graag zelf je handen uit de mouwen maar je komt zaken tegen waar je over twijfelt. Denk bijvoorbeeld over de perfecte indeling, het combineren van jouw stijl met die van je partner, hoe bepaalde je de juiste kleuren, etc. Om deze twijfels weg te nemen ben jij opzoek naar een sparringpartner die goed luistert naar jouw eigen ideeën en die je een duwtje in de rug geeft om verder te gaan.

Om mij voor te bereiden op de sparring sessie zal ik je vragen om plattegronden, tekeningen en/of foto’s van de ruimte naar mij toe te mailen, samen met de vragen die je wilt bespreken.

Tijdens de online sparring sessie zullen we deze vragen onder de loep nemen en mag je al je ideeën en gedachtes op tafel gooien. Ik ga je helpen nieuwe inzichten te krijgen en doelgericht keuzes te laten maken. Na deze sessie ontvang je van mij een documentatie van de besproken punten zodat je deze op je gemak terug kunt lezen. Na onze sessie heb jij weer een helder doel voor ogen en kun je vol zelfvertrouwen door met het realiseren van je woondromen.

Wat zit er in het pakket:

  • 2 uur durende 1:1 online sparring sesssie.
  • Inspiratie, ideen en advies over interieur
  • Antwoord op al je vragen
  • Één gebundeld digitaal document van alle besproken punten.

 

investering: €429,- incl btw
Simone Ruiten Interieur ontwerper
Simone Ruiten Interieur ontwerper
Interieur ontwerp woning Rotterdam

FAQ

Veelgestelde vragen

Ben je er klaar voor of heb je nog een aantal vragen? Hier een rijtje van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze dan gerust via het contact formulier  of stuur mij een mailtje.

Liefs, Simoon

Deze sparring sessie is voor jou als..

1. Je bent druk bezig met verbouwen, je gaat verhuizen of je huidige woning volledig aanpakken. Tijdens dit process wil. je je ideeën graag voorleggen aan een professional om knopen door te hakken.

2. Je basis inrichting staat al maar toch voel je dat er iets niet klopt. Er mist iets.

3. Je hebt geen idee hoe je nu de juiste kleuren moet combineren en op de juiste manier moet toepassen.

4. Jij en je partner vinden het lastig om jullie smaken te combineren. Al die uren struinend door de (online) woonwereld zijn jullie nu wel zat. Het is tijd om doelgericht opzoek te gaan.

5. Je twijfelt of een compleet interieur advies iets voor jou is en je maakt liever eerst op een laagdrempelige manier kennis met het interieur vak.

Ik heb de basis al staan maar er mist iets..

Dan is deze sparring sessie perfect voor jou. Tijdens deze twee uur durende sessie zullen we jou vragen voor één ruimte bespreken en zal ik je tips en tricks geven hoe je de juiste balans kan vinden om die fijne sfeer af te maken. Na deze sessie heb je weer een helder doel voor ogen, zijn je twijfels weggenomen en kun je weer vol zelfvertrouwen aan de slag om je woondromen te realiseren.

Van keuzen stres naar een helder doel. Dit levert het je op:

Na de sparring sessie zit je weer vol goede ideeën waarmee je direct aan de slag kunt. Na onze sparring sessie ontvang je van mij een gebundelde documentatie van alle besproken punten zodat je alles op je gemak terug kunt lezen en er mee aan de slag kunt gaan wanneer het jou uit komt.

Ik twijfel of dit iets voor mij is.

Dit is geen probleem. Bij het boeken van een gratis telefonische kennismaking kunnen samen bekijken of deze sparring sessie geschikt is voor jou.

Ik kan mijn woondromen moeilijk visualiseren

Heb je moeite met het visualiseren van je woondromen? Dan is Simoon’s Interieuradvies meer geschikt voor jou.
Klik hier voor meer informatie over dit traject.