voor sparren tijdens je verbouwing of verhuizing

1. Online sparring sessie

Je bent druk bezig met verbouwen of inrichten maar je twijfelt of je wel de goede keuzes maakt. Je steekt graag je handen uit de mouwen maar je bent opzoek naar dat duwtje in de rug om de juiste knopen door te hakken.

Om mij voor te bereiden op de sparring sessie zal ik je vragen om plattegronden, tekeningen en/of foto’s van de ruimte naar mij toe te mailen, samen met de vragen die je wilt bespreken.

Tijdens de online sparring sessie zullen we deze vragen onder de loep nemen en mag je al je ideeën en gedachtes op tafel gooien. Ik ga je helpen nieuwe inzichten te krijgen en doelgericht keuzes te laten maken. Na deze sessie ontvang je van mij een documentatie van de besproken punten zodat je deze op je gemak terug kunt lezen. Na onze sessie heb jij weer een helder doel voor ogen en kun je vol zelfvertrouwen door met het realiseren van je woondromen.

Wat zit er in het pakket:
1: Één uur durende voorbereiding
2: Twee uur durende 1:1 online sparring sesssie.
3: Één gebundeld digitaal document van alle besproken punten.

 

investering: €359,- incl btw
Simone Interieurontwerper

Herken jij je hier in?

1. Je bent druk bezig tijdens de verbouwing maar je twijfelt of je wel de juiste keuzes maakt.

 

2. Jij en je partner worden het maar niet eens over de gewenste stijl voor het interieur.

3. Je twijfelt enorm over de perfecte indeling.

4. Je basis staat al, er klopt iets niet maar je kan er niet bij wat er dan niet klopt.

5. Ik ga verbouwen en ik twijfel of ik een interieurontwerper hulp wil vragen.

Hoe zou het zijn als..

1. Je al je gedachtes en ideeën op tafel kan gooien en deze kan bespreken met een interieurontwerper, gewoon vanuit je eigen vertrouwde omgeving met je laptop of computer.

2. Je deze gedachtes kunt bespreken zonder de mening van andere familie leden.

3. Je geen twijfels meer hebt en vol zelfvertrouwen de juiste keuzes kan maken.

4. Jij en je partner geen discussies meer hoeven te voeren maar samen weten hoe je jullie stijl kan combineren.

5. Je precies weet hoe je de juiste indeling kan bepalen.

Dit is allemaal mogelijk tijdens en na de online sparring sessie. Ik help je graag om nieuwe inzichten te krijgen in je eigen verbouwing. Ik help je graag opweg om vol zelfvertrouwen door te kunnen gaan met creeëren van je eigen woondromen!

kleurrijk Interieur interieurontwerp Rotterdam

FAQ

Veelgestelde vragen

Ben je er klaar voor of heb je nog een aantal vragen? Hier een rijtje van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze dan gerust via het contact formulier  of stuur mij een mailtje.

Liefs, Simoon

Deze sparring sessie is voor jou als..

1. Je bent druk bezig met verbouwen, je gaat verhuizen of je huidige woning volledig aanpakken. Tijdens dit process wil. je je ideeën graag voorleggen aan een professional om knopen door te hakken.

2. Je basis inrichting staat al maar toch voel je dat er iets niet klopt. Er mist iets.

3. Je hebt geen idee hoe je nu de juiste kleuren moet combineren en op de juiste manier moet toepassen.

4. Jij en je partner vinden het lastig om jullie smaken te combineren. Al die uren struinend door de (online) woonwereld zijn jullie nu wel zat. Het is tijd om doelgericht opzoek te gaan.

5. Je twijfelt of een compleet interieur advies iets voor jou is en je maakt liever eerst op een laagdrempelige manier kennis met het interieur vak.

Ik heb de basis al staan maar er mist iets..

Dan is deze sparring sessie perfect voor jou. Tijdens deze twee uur durende sessie zullen we jou vragen voor één ruimte bespreken en zal ik je tips en tricks geven hoe je de juiste balans kan vinden om die fijne sfeer af te maken. Na deze sessie heb je weer een helder doel voor ogen, zijn je twijfels weggenomen en kun je weer vol zelfvertrouwen aan de slag om je woondromen te realiseren.

Van keuzen stres naar een helder doel. Dit levert het je op:

Na de sparring sessie zit je weer vol goede ideeën waarmee je direct aan de slag kunt. Na onze sparring sessie ontvang je van mij een gebundelde documentatie van alle besproken punten zodat je alles op je gemak terug kunt lezen en er mee aan de slag kunt gaan wanneer het jou uit komt.

Ik twijfel of dit iets voor mij is.

Dit is geen probleem. Bij het boeken van een gratis telefonische kennismaking kunnen samen bekijken of deze sparring sessie geschikt is voor jou.

Ik kan mijn woondromen moeilijk visualiseren

Heb je moeite met het visualiseren van je woondromen? Dan is Simoon’s Interieuradvies meer geschikt voor jou.
Klik hier voor meer informatie over dit traject.