Wie is Simoon?

Interieurontwerper en gezelligheidsmens met een liefde voor kleur, mooie vormen en een goed kloppend interieurconcept

Ik ben Simone, maar mijn vrienden en familie noemen mij ook wel Simoon. Dus zo mag jij mij ook noemen :). Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door hoe mensen binnen in hun huis leven. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat er zich afspeelt achter alle deuren en gevels die ik passeer op straat.

Tijdens mijn bachelorstudie in Interior Design aan de Jan des Bouvrie academie te Deventer, heb ik deze liefdes verder mogen ontwikkelen en heb ik mij kunnen verdiepen in het creëren van kloppende interieurconcepten. Ontwerpen met de ruimte en met een doordacht concept om het interieur helemaal aan de laten sluiten op de eindgebruiker.

Een ruimtelijke beleving waar we afwijken van de standaarden, waar de perfecte indeling, de juiste belichting en een goed materiaal en kleurconcept samen komen is hetgeen dat mij zo enorm inspireert.

Simone Interieur ontwerper

Missie & Visie

Missie

Het is mijn missie om jou te helpen je woondromen en idealen visueel en tastbaar te maken en te zorgen dat de ruimtelijke beleving van jouw woning helemaal aansluit op jouw levensbehoefte en smaak.

Als interieurontwerper is het mijn missie om de wereld een beetje mooier te maken en ik geloof erin dat iedereen een thuis verdient dat volledig aansluit op het karakter van de bewoner.

Visie

Mijn visie komt tot zijn recht wanneer ik jou mag begeleiden bij het ontwikkelen van een persoonlijk interieurconcept waar de architectuur samensmelt met maatwerk elementen, een goed verlichtingsplan, een meubelplan en een kleur en materialen concept zodat het interieur in zijn totale vorm haarfijn aansluit op jouw wensen, doelen en behoeftes in het dagelijks leven.

Ik kom graag met je in contact Simoon!

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Via het contactformulier kun je vrijblijvend contact met mij onpnemen. Doe je het liever via IG of de mail? Dan nodig ik je graag uit om mij daar een privéberichtje te sturen of te mailen naar info@simoondesign.com. Ik kijk er naar uit!

Happy clients

Peter & Susan | Interieur Op Maat

Naar volle tevredenheid een mooi ontwerp laten maken voor ons appartement in Rotterdam. Simone heeft ons geholpen met onze hal, slaapkamer, woonkamer, keuken en kantoor. Ze heeft ons mooie inzichten gegeven die we zelf nooit bedacht zouden hebben!

Linda & Gert Jan | Interieur Op Maat

Vanaf het eerste gesprek is Simone zeer geïnteresseerd en betrokken geweest bij onze persoonlijke situatie. Ze heeft het ontwerp voor de hal / woonkamer / toilet en keuken daarop aangepast. De woonverdieping is mooi en overzichtelijk ingedeeld. Wij zouden de samenwerking met Simone 10/10 aanbevelen!

Dina & Walter | Interieur Op Maat

We zijn zeer verrast en dankbaar voor Simone haar geweldige ontwerp en visualisaties. Dit is precies waar wij naar opzoek waren voor onze verbouwing!

Markus | Interieur Op Maat

“We zitten nog vol in het traject, maar door dat Simone doelgericht voor mijn nieuwbouwwoning een elektraplan heeft gemaakt, wist ik binnen 5 minuten een kloppend plan over te dragen aan mijn elektriciën. Efficient en tijdsbesparend. Nu al enorm waardevol!