Wie is Simoon?

Interieurontwerper en gezelligheidsmens met een liefde voor kleur, mooie vormen en een goed kloppend interieurconcept

Ik ben Simone, maar mijn vrienden en familie noemen mij ook wel Simoon. Dus zo mag jij mij ook noemen :). Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door hoe mensen binnen in hun huis leven. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat er zich afspeelt achter alle deuren en gevels die ik passeer op straat.

Tijdens mijn bachelorstudie in Interior Design aan de Jan des Bouvrie academie te Deventer, heb ik deze liefdes verder mogen ontwikkelen en heb ik mij kunnen verdiepen in het creëren van kloppende interieurconcepten. Ontwerpen met de ruimte en met een doordacht concept om het interieur helemaal aan de laten sluiten op de eindgebruiker.

Een ruimtelijke beleving waar we afwijken van de standaarden, waar de perfecte indeling, de juiste belichting en een goed materiaal en kleurconcept samen komen is hetgeen dat mij zo enorm inspireert.

Simone Interieur ontwerper

Missie & Visie

Missie

Het is mijn missie om jou te helpen je woondromen en idealen visueel en tastbaar te maken en te zorgen dat de ruimtelijke beleving van jouw woning helemaal aansluit op jouw levensbehoefte en smaak.

Als interieurontwerper is het mijn missie om de wereld een beetje mooier te maken en ik geloof erin dat iedereen een thuis verdient dat volledig aansluit op het karakter van de bewoner.

Visie

Mijn visie komt tot zijn recht wanneer ik jou mag begeleiden bij het ontwikkelen van een persoonlijk interieurconcept waar de architectuur samensmelt met maatwerk elementen, een goed verlichtingsplan, een meubelplan en een kleur en materialen concept zodat het interieur in zijn totale vorm haarfijn aansluit op jouw wensen, doelen en behoeftes in het dagelijks leven.

Ik kom graag met je in contact Simoon!

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Via het contactformulier kun je vrijblijvend contact met mij onpnemen. Doe je het liever via IG of de mail? Dan nodig ik je graag uit om mij daar een privéberichtje te sturen of te mailen naar info@simoondesign.com. Ik kijk er naar uit!

CONTACT