Simone Ruiten Interieurontwerper Interior design

OVER SIMOON

Hi, Ik ben Simone, maar mijn vrienden en familie noemen mij ook wel Simoon. Dus zo mag jij mij ook noemen :). Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door hoe mensen binnen in hun huis leven. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat er zich afspeelt achter alle deuren en gevels die ik passeer op straat.

Tijdens mijn bachelorstudie in Interior Design aan de Jan des Bouvrie academie te Deventer, heb ik deze liefdes verder mogen ontwikkelen en heb ik mij kunnen verdiepen in het creëren van kloppende interieurconcepten. Ontwerpen met de ruimte en met een doordacht concept om het interieur helemaal aan de laten sluiten op de eindgebruiker.

Een ruimtelijke beleving waar we afwijken van de standaarden, waar de perfecte indeling, de juiste belichting en een goed materiaal en kleurconcept samen komen is hetgeen dat mij zo enorm inspireert.

Het is mijn missie om mijn jou te helpen je woondromen en idealen visueel en tastbaar te maken en te zorgen dat de ruimtelijke beleving helemaal aansluit op jouw levensbehoefte en smaak. 

Als interieurontwerper werk ik graag met je samen wanneer je gaat (ver)bouwen en het helemaal tot op de puntjes naar je eigen smaak wilt maken.

Mijn visie komt tot zijn recht wanneer ik jou mag begeleiden bij het ontwikkelen van een persoonlijk interieurconcept waar de architectuur samensmelt met maatwerk elementen, een goed verlichtingsplan, een meubelplan en een kleur en materialen concept zodat het interieur haarfijn aansluiten op jouw wensen, doelen en behoeftes in je dagelijks leven want met mijn passie en creativiteit voor interieur ben ik er voor je om jouw woondromen werkelijkheid te laten worden.

Tijdens het proces luister ik naar jouw wensen, jouw dromen en analyseren we samen jouw manier van leven. Waar ben je trots op? Wat zou je graag anders willen? Zo kunnen we de beste ideeën naar boven halen en zorgen we samen voor een nieuw interieur die volledig past bij jouw stijl en jouw karakter.

Voor mijn projecten werk ik met klanten die toe zijn aan complete verandering en de verbouwing goed willen aanpakken. Met zes jaar ontwerp ervaring heb ik de juiste kennis vervaardigd om van jouw huis een plek te creëren waar jouw karakter en al jouw woondromen centraal staan.