adviestraject voor bij het verbouwen of verhuizen

Simoon’s Interieuradvies

Het is zo ver, eindelijk de tijd en het project gevonden om jouw woondromen te realiseren. Toch loop je vast. Je hebt geen idee wat nu de meest praktische indeling is. Je steekt graag de handen uit de mouwen maar je hebt moeite met het visualiseren van jouw interieur stijl. Laat staan dat je weet hoe je die van jou en je partner kan combineren. Hoe maak je toch een kloppend geheel die jouw hart sneller doet laten kloppen? Hoe worden die prachtige Pinterest plaatjes toch gecreëerd?

Herken jij je hier in? Dan is dit pakket voor jouw. Want ik ga jou helpen om je woondromen te vertalen naar prachtige visualisaties en een tastbaar kleur en materiaal pallet.

 

Interieur ontwerper Simone

Herken jij je hier in?

1. Je hebt moeite met het visualiseren van je woondromen

2. Jij en je partner worden het maar niet eens over de gewenste stijl voor het interieur.

3. Je steekt graag de handen uit de mouwen maar wilt graag doelgericht te werk gaan.

4. Je raakt volledig verdwaald in de (online) woonwereld van meubels en accessoires.

5. Je hebt geen idee wat een goed verlichtingsplan is.

6. Je bent opzoek naar out of the box ideeën maar je weet niet hoe je deze kunt verzinnen.

7. Je hebt moeite met het maken van kleur en materiaal combinaties.

Hoe zou het zijn als..

1. jouw woondromen gevisualiseerd en werkelijkheid zouden worden.

2. jij en je partner niet meer hoeven te discusieren over de stijl, maar jullie stijlen gecombineerd worden.

3. je stap voor stap en doelgericht jouw woondromen kunt realiseren.

4. je niet meer uren rond hoeft te struinen in de woonwinkels opzoek naar meubels en accessoires.

5. jouw huis voorzien is van de perfecte sfeer.

6. jouw woning straks een weerspiegeling is van jouw karakter met out of the box ideeën.

7. de indeling van de woning perfect past bij jouw manier van leven en een kloppend geheel vormt.

Dit is precies waar ik jou bij ga helpen. Ik ben de expert in het creëeren van duidelijke visuals en ga jou helpen om grip te krijgen op de realisatie van jouw woondromen. Een persoonlijk interieur waarin jij en je woondromen centraal staan.

Linda & Gert Jan - Simoon's interieuradvies

“Vanaf het eerste gesprek is Simone zeer geïnteresseerd en betrokken geweest bij onze persoonlijke situatie. Ze heeft het ontwerp van de hal/toilet/woonkamer en keuken daarop aangepast. Als we daarna nog vragen hadden of iets aan het ontwerp wilden aanpassen, was ze zeer behulpzaam en kwam ze met andere mogelijkheden. Nu onze woning helemaal af is, zijn we erg blij met het ontwerp dat Simone voor ons heeft gemaakt. De woonverdieping is mooi en overzichtelijk ingedeeld. 10/10 zou ik aanbevelen!”

 

Maar hoe werkt het traject dan?

Het traject wordt gestart met een vrijblijvende online kennismaking waarin we jouw wensen en doelen gaan bespreken. Hierin mag je mij alles vertellen over jou (en je gezin) en zal ik je een hoop vragen stellen zodat we met de juiste informatie een passend advies kunnen creëeren.

Na het intake gesprek stuur ik je een op maat gemaakte offerte en een plan van aanpak waarna we een afspraak zullen inplannen voor het locatie bezoek. Hier zal ik de ruimte analyseren en inmeten. Wanneer er tekeningen aanwezig zijn en de ruimte niet al te complex is, is het locatie onderzoek niet altijd nodig.

Door het traject heen hebben we verschillende bespreek momenten. Van het schets ontwerp naar het voorlopige ontwerp en het definitieve ontwerp, zodat we zeker weten dat het advies volledig naar jouw wens gecreërd wordt.

Aan het einde van dit traject heb jij een volledig stappenplan waarmee je jouw droom interieur kan realiseren.

Wat zit er in het pakket:
1: Intake gesprek
2: Sfeerbepaling / Moodboard
3. Indeling advies
4. Kleur en materiaaladvies
5. Meubeladvies
6. Styling advies
7. Verlichtingsplan
8. Raambekleding
9. Maatwerk wanneer nodig
10. Verschillende bespreek momenten
11. Persoonlijke interieur box met een uitgeprint interieuradvies incl. alle kleur en materiaal staaltjes, technische tekeningen en eventuele offertes.
12. Verlang je naderhand toch naar begeleiding tijdens de uitvoering? Dan word mijn uurtarief van €119,- incl btw per uur gefactureerd.

 

investering: €2599,- incl btw
Ieder mens heeft een andere wens. Daarom is deze prijs is een indicatie op een woonverdieping van +/- 70 m2. Mijn offertes worden op maat gemaakt afhankelijk van de grootte en complexiteit van de aanvraag.
Interieurontwerp Woonhuis Rotterdam

FAQ

Veelgestelde vragen

Ben je er klaar voor of heb je nog een aantal vragen? Hier een rijtje van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze dan gerust via het contact formulier  of stuur mij een mailtje.

Liefs, Simoon

10 redenen om dit pakket te nemen

1. Je gaat verbouwen of verhuizen en je wilt alles goed aanpakken.

2. Je moeite hebt met het visualiseren van je woondromen en bent opzoek naar iemand die jouw dromen kan vertalen naar visuele beelden en tastbare kleuren en materialen.

3. Je steekt graag de handen uit de mouwen maar wilt wel doelgericht een stappenplan volgen bij het realiseren van jouw droom interieur.

4. Je bent opzoek naar out of de box ideeën omdat je eigenlijk geen idee hebt wat nu de perfecte indeling is en vind het spannend buiten de begane paden te wandelen.

5. Jij en je partner worden het maar niet eens over de gewenste stijl voor jullie nieuwe inrichting.

6. Je bent opzoek naar maatwerk opties maar deze kun je niet zelf ontwerpen.

7. Je bent een doener, maar hebt totaal geen gevoel voor kleur en stijl.

8. Je raakt volledig verdwaald in de (online) woonwereld van meubels en accessoires.

9. Je hebt eigenlijk geen idee wat een goed verlichtingsplan is.

10. Je gaat gewoon heel graag aan de slag met een professionele interieur ontwerper die zich volledig stort op jouw woondromen.

Dit levert het je op

1. Een stappen plan om doelgericht het droom resultaat te behalen.

2. Je hebt meer tijd voor familie en vrienden omdat je niet uren hoeft rond te struinen in de (online) woonwereld van kleuren / materialen / meubels en verlichting

3. Een samenwerking en sparrings partner die van buitenaf mee kijkt naar de beste opties en goed luistert naar jouw wensen en dromen

4. Geen uren lange discussies met je partner omdat jullie geen idee hebben hoe jullie jullie interieur stijlen moeten combineren.

5. Geen slapen loze nachten omdat je geen zicht hebt op het eind doel.

6. Out of the box ideeën omdat ik mij volledig richt op jullie manier van leven en de ruimtes analyseer om het beste uit de kast te halen.

Ik ga de verbouwing zelf doen maar wil hier en daar begeleiding. Wat nu?

Dit is geen probleem. De uiteindelijke offerte word naar aanleiding van onze kennismaking op maat gemaakt en volledig aangepast naar jou behoeftes. Zo zullen we exact weten wat elkaars verwachtingen zijn en welke kosten hier aan verbonden zitten.

Komt er uiteindelijk meer begeleiding bij kijken dan geplant? Dan wordt het bedrag van €109,- incl btw per uur gefactureerd.

Mijn nieuwbouwwoning is nog niet gebouwd, is het traject dan al geschikt?

Ja zeker, hoe sneller je mij in het proces betrek des te meer je er uit kunt halen! Wanneer de nieuwbouwwoning nog niet gebouwd is heb je nog de vrijheid om de perfecte indeling te bepalen voor bijvoorbeeld de zithoek, keuken en de badkamer. Zo kun je doelgericht al je leidingen en electriciteit op de juiste plek laten aanleggen.

Ik twijfel of dit iets voor mij is.

Je bent met een reden bij mij terecht gekomen en hebt de moeite genomen alle informatie te lezen. Dit is niet zonder reden!  Maar tijdens een gratis kennismaking kunnen samen kijken of we een goede fit zijn voor elkaar en of dit pakket geschikt is voor jou. Is het pakket niet volledig geschikt dan maken we er één die past bij jouw wensen.

Kan ik in termijnen betalen?

De eerste 50% wordt gefactureerd als aanbetaling van het advies traject. De tweede 50% wordt gefactureerd na de voorlopig ontwerp presentatie om het advies verder uit te werken naar het definitieve ontwerp.