Simone Interieurontwerper

Jij verdient een plek waar jij en je woondromen centraal staan

Heb jij het druk met je gezin of andere privé zaken, je werk of met carrière maken?

Verlang je naar een plek waar je volledig jezelf kunt zijn, waar je je terug kunt trekken en volledig kunt ontspannen?

Met andere woorden, een thuis die volledig is ingericht met jouw karakter, jouw levensstijl en jouw woonverlangens als uitgangspunt.

Van het kiezen van de perfecte indeling tot aan het combineren van de juiste kleur en materialisatie zijn onderwerpen waar jouw hoofd geen weg in weet te vinden. Een verlichtingsplan? Wat is dat? Om maar niet te beginnen over het elektra/schakelplan. Je wilt het graag anders, maar waar begin je toch?

Voor de verbouwing struin je maar al te graag de perfecte Pinterest plaatjes af op zoek naar inspiratie. Je vindt het lastig om deze inspiratie beelden te vertalen naar je eigen woondromen en vraagt je hoe dat perfecte interieur toch tot stand is gekomen.

Een persoonlijk interieur ontwikkelen begint niet bij deze Pinterest plaatjes maar bij het analyseren van je eigen woondromen en jouw manier van leven. Hoe beweeg jij je in je huis? Waar ben je trots op en wat zou je anders willen?

Deze vraagstukken zijn precies waar ik jou mee ga helpen!

EEN PERSOONLIJK INTERIEUR CONCEPT DIE VOLLEDIG IS GECREËERD MET JOUW KARAKTER, JE WOONDROMEN EN JOUW MANIER VAN LEVEN ALS UITGANGSPUNT

Wanneer je interieur en architectuur laat samen komen ontstaat er een stijlvolle ruimte waar alles voor het gevoel klopt. Door een interieur te ontwerpen waar maatwerk elementen samen komen met bestaande meubels, verlichting en een kloppend materiaal en kleuren concept, zorg ik dat de ruimte helemaal aansluit op jouw levensbehoefte.

Interieur ontwerper Simone

ZIJ GINGEN JE VOOR

Markus | Simoon's interieuradvies traject

“We zitten nog vol in het traject, maar door dat Simone doelgericht voor mijn nieuwbouwwoning een elektraplan heeft gemaakt, wist ik binnen 5 minuten een kloppend plan over te dragen aan mijn elektriciën. Efficient en tijdsbesparend. Nu al enorm waardevol!

Peter & Susan | Simoon's interieuradvies traject

Naar volle tevredenheid een mooi ontwerp laten maken voor ons appartement in Rotterdam. Simone heeft ons geholpen met onze hal, slaapkamer, woonkamer, keuken en kantoor. Ze heeft ons mooie inzichten gegeven die we zelf nooit bedacht zouden hebben!

Dina & Walter | Online Interieur Advies

We zijn zeer verrast en dankbaar voor Simone haar geweldige ontwerp en visualisaties. Dit is precies waar wij naar opzoek waren voor onze verbouwing!

Liz & Stefan | Ontwerp Master Bedroom

Simoon heeft ons gedurende de verbouwing ontzorgt door het opstellen van een gedetailleerd plan, het inschakelen van een kundige timmerman en het meedenken over complexe situaties. Met haar betrokkenheid, open communicatie en enthousiasme voor haar vak raden we Simoon Design zeker aan!

Maatwerk interieurontwerp vrijstaande woning

Je twijfelt wat de perfecte indeling is.

 

Want bij het creëren van de perfecte indeling moet je spannende en definitieve keuzes maken zoals bv. het plaatsen van de keuken, want deze plaatsing kan je niet zomaar veranderen. Maar hoe haal je die twijfels weg? Wist jij dat de gegeven indeling van de oude bewoners of de gegeven indeling van de architect voor je nieuwbouwwoning niet per definitie de perfecte indeling is voor jou?

Ik ga jou helpen met deze puzzel omdat ik met mijn expertise de juiste ruimte analyses maak om tot het perfecte resultaat te komen.

Je twijfelt wat de perfecte indeling is.

Want bij het creëren van de perfecte indeling komt er zoveel meer bij kijken dan de gegeven indeling van de oude bewoners, of de gegeven indeling van de architect bij je nieuwbouwwoning. Maar hoe haal je deze twijfels weg? Ik help jou omdat ik met mijn expertise de juiste analyses maak om tot het perfecte resultaat te komen.

IK KAN JE OP VIER MANIEREN HELPEN.

De meeste klanten kiezen voor pakket 4, maar ieder mens heeft een andere wens.
Daarom worden al mijn offertes na de kennismaking op maat gemaakt passend bij jouw (ver)bouw project.

Samen sparren over jouw eigen verbouwing ideeËn

1. Online sparring sessie

Je bent druk bezig met verbouwen of inrichten maar je twijfelt of je wel de goede keuzes maakt. Je steekt graag je handen uit de mouwen maar je bent opzoek naar dat duwtje in de rug om de juiste knopen door te hakken.

Tijdens deze 2 uur durende online sessie zullen we vier van jouw vragen onder de loep nemen en mag je al je ideeën en gedachtes op tafel gooien. Ik ga je helpen nieuwe inzichten te krijgen en doelgericht keuzes te laten maken. Na deze sessie heb jij weer een helder doel voor ogen, kun je vol zelfvertrouwen door met het realiseren van je woondromen.

investering: €429,- incl btw

hulp bij de belangrijkste eerste stap van je verbouwing

2. Indeling-, Electra- & Schakelaar plan

Het moeilijkste vraagstuk waar al mijn klanten tegen aan lopen voor de start van de bouw of verbouwing! Ga jij binnenkort (ver)bouwen? Dan ga jij je geheid afvragen wat de beste en meest functionele indeling is voor jouw woning. Om het klus team efficiënt aan het werk te zetten is het belangrijk om de exacte indeling vooraf te bepalen. Met een duidelijk indelingsplan kun je doelgericht te werk gaan en zul je achteraf niet teleurgesteld zijn omdat je niet alle opties hebt getest. Met mijn hulp nemen we de ruimte en jullie woonwensen onder de loep en ga ik aan de slag met het uitwerken van verschillende indelingsmogelijkheden om inzichtelijk te maken wat voor jullie de beste en meest functionele indeling is.

investering vanaf €850,- incl btw

Interieur advies voor de echte doe-het-zelver

3. Online interieuradvies

Dit pakket is voor jou als je opzoek bent naar een een interieur advies voor de slaapkamer, badkamer of juist de volledige woonverdieping maar je geen idee hebt welke meubels/verlichting en accessoires er bij elkaar passen. Ben jij een echte doe-het-zelver maar vind je het moeilijk om schaal en verhoudingen toe te passen? Heb je geen tijd of gewoon geen zin om de (online) woonwinkels af te struinen maar behoefte aan doelgericht shoppen? Kan jij makkelijk de ruimte zelf opmeten, foto’s aanleveren en ben je in staat een eenvoudig interieur plan te volgen? Dan is dit pakket geschikt voor jou!

investering vanaf €1799,- incl btw

COMPLETE VERANDERING BIJ VERBOUWEN OF VERHUIZEN

4. Interieuradvies Compleet

Het is zover, eindelijk de tijd en het project gevonden om jouw woondromen te realiseren. Toch loop je vast. Je hebt geen idee wat nu de meest praktische indeling is. Je hebt moeite met het visualiseren van jouw interieurstijl, laat staan dat het lukt om een kloppend geheel te maken waar jouw hart echt sneller van gaat kloppen. De aannemer vraagt je naar een elektraplan, hier heb je nog nooit over nagedacht! Herken jij je hier in? Dan is dit pakket voor jou. Want ik ga jou helpen om je woondromen te vertalen naar prachtige visualisaties en een tastbaar kleur en materiaal pallet. Aan het einde van dit traject heb jij een volledig stappenplan waarmee je jouw droominterieur kan realiseren.

investering vanaf €2899,- incl btw

Je verlangt naar een plek waar jij jezelf in herkent.

Ik geloof erin dat jij deze plek verdient. Een thuis die volledig is ingericht naar jouw smaak en jouw woonverlangens.
Een persoonlijk interieur bevorderd namelijk een positieve en gezondere leven stijl en ik ga jou helpen om deze plek te creëeren!

DIT ZIJN DE RESULTATEN
DIE JE KUNT VERWACHTEN

01.

Meer tijd voor familie en vrienden omdat je geen tijd meer hoeft te investeren in het rondstruinen in (online) woonwinkels.

03.

Geen discussies meer met je partner over jullie uiteenlopende interieur stijlen, maar een samensmelting van jullie beide stijlen.

05.

Minder verbouwingsstress omdat je met het interieuradvies traject doelgericht je woondromen kunt (laten) realiseren.

07.

Een nieuw interieur die jouw karakter weerspiegelt, waar jij volledig tot rust kunt komen en die volledig past bij jouw manier van leven.

Een transparante, vertrouwde en gezellige samenwerking met een interieur expert die zich volledig focust op jouw woondromen

.02

Duidelijke visualisaties voor de perfecte indeling voor jouw droom interieur waarin je precies kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

.04

Geen jaloerse gevoelens meer naar die prachtige Pinterest plaatjes, want jouw eigen verlangen wordt straks werkelijkheid.

.06

Een kloppend materiaal en kleurenpallet die met passie is samengesteld en volledig past bij jouw smaak en dagelijks gebruik. 

.08

DIT ZIJN DE RESULTATEN
DIE JE KUNT VERWACHTEN

01.

Meer tijd voor familie en vrienden omdat je geen tijd meer hoeft te vergooien in het rondstruinen in alle (online) woonwinkels.

02.

Geen discussies meer met je partner over jullie uiteenlopende einterieur stijlen, maar een samensmelting van jullie beide stijlen.

03.

Minder verbouwingsstress omdat je met het interieuradvies traject je verbouwingsdoelen letterlijk zichtbaar worden en je dus doelgericht je woondromen kunt realiseren

04.

Een nieuw interieur die jouw karakter weerspiegelt, waar jij volledig tot rust kunt komen en die volledig past bij jouw manier van leven.

05.

Een transparante, vertrouwde en gezellige samenwerking met een interieur expert die zich volledig focust op jouw woondromen.

06.

Je nieuwe interieur is voorzien van de meest praktische indeling omdat ik de ruimte analyseer voor de aller beste mogelijkheden.

07.

Geen jaloerse gevoelens meer bij het zien van die prachtige Pinterest plaatjes, maar geluk omdat jouw woondromen ook werkelijkheid worden.

08.

Een kloppend materiaal en kleurenpallet die met passie is samengesteld en volledig past bij jouw smaak en dagelijks gebruik.

IK BEN SIMONE, INTERIEURONTWERPER MET EEN EXPERTISE VOOR HET VISUALISEREN EN TASTBAAR MAKEN VAN EEN PERSOONLIJKE INTERIEUR CONCEPT

Ik help jou je woondromen te vertalen naar duidelijke visualisaties en ze tastbaar te maken met een kloppend materiaal en kleuren concept.

Dit doe ik door met jou in gesprek te gaan, de juiste vragen te stellen over jouw huidige manier van leven. Hoe ziet jouw dagelijks leven er thuis uit, hoe beweeg jij je in je huis? Waar ben je trots op, waar verlang je naar en wat zou je anders willen?

Ik ontzorg jou met het zoeken naar de juiste meubels en creëer de meest praktische indeling door de ruimte goed te analyseren op de beste opties.

Met mijn kennis zorg ik voor de juiste sfeer in huis door het maken van het perfecte verlichtingsplan en als kers op de taart zal de ruimte eigen gemaakt worden met de juiste accessoires.

Samen creëeren we een plek waar jouw smaak volledig tot zijn uiting komt en zullen we alles uit de kast halen om een interieur te creëeren waar je jaren lang plezier van zult hebben. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Interieur ontwerper Simone

IK BEN SIMONE, INTERIEURONTWERPER MET EEN EXPERTISE VOOR HET ONTWIKKELEN VAN PERSOONLIJKE INTERIEUR CONCEPTEN VOOR JOUW VERBOUWINGSAVONTUUR

Ik help jou je woondromen te vertalen naar duidelijke visualisaties en ze tastbaar te maken met een kloppend materiaal en kleuren concept.

Dit doe ik door met jou in gesprek te gaan, de juiste vragen te stellen over jouw huidige manier van leven. Hoe ziet jouw dagelijks leven er thuis uit, hoe beweeg jij je in je huis? Waar ben je trots op, waar verlang je naar en wat zou je anders willen?

Ik ontzorg jou met het zoeken naar de juiste meubels en creëer de meest praktische indeling door de ruimte goed te analyseren op de beste opties.

Met mijn kennis zorg ik voor de juiste sfeer in huis door het maken van het perfecte verlichtingsplan en als kers op de taart zal de ruimte eigen gemaakt worden met de juiste accessoires.

Samen creëren we een plek waar jouw smaak volledig tot zijn uiting komt en zullen we alles uit de kast halen om een interieur te creëren waar je jaren lang plezier van zult hebben.

FAQ

Veelgestelde vragen

Je bent al zover gekomen. Je hebt mij gevonden en ik ben niet zonder reden bij jou op je pad gekomen. Ben je er klaar voor of heb je nog een aantal vragen? Hier een rijtje van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze dan gerust via het contact formulier  of stuur mij een mailtje.

Ik kijk er naar uit iets van je te horen!

Liefs, Simoon

Ik twijfel of deze dienst is waar ik naar op zoek ben

Door een gratis 30 minuten kennismaking in te plannen kunnen we samen kijken of mijn diensten passen bij waar jij naar opzoek bent.

Gaat mijn huis er niet uitzien als een showroom?

Ik kan je garanderen dat dat niet gaat gebeuren omdat het ontwerp echt word gecreërd op jouw dromen en wensen.

Het showroom effect krijg je vooral als je meubels uit een zelfde serie koopt zoals je vaak ziet in de woonwinkels. Maar dit is niet wat ik doe. Ik zoek verschillende meubels bij verschillende reveransiers die ik combineer met maatwerk elementen.

Wanneer het ontwerp geraliseerd is en je er ook in gaat wonen gaat het ook echt leven omdat je dan veel persoonlijke spullen kunt toevoegen zoals foto’s, schilderijen, kunst, speelgoed van de kinderen etc. Hierdoor gaat het huiselijk voelen en hoef je echt niet bang te zijn dat het op een showroom gaat lijken!

Wat is de investering?

Ga je voor het Sparring pakket? Dan is de hieronder genoemde prijs de vaste prijs.

Pakket 1: Online Sparring sessie | 2 uur 1:1 coaching tijdens jouw verbouwingsavontuur. Inclusief 1 uur voorbereiding en een digitaal document met alle besproken punten zodat je het op elk gewenst moment terug kunt lezen.
€429,- incl. btw

__

Pakket 2: Indelingplan |
Documentatie van verschillende indeling analyses om tot de meest praktische indeling te komen voor jouw verbouwing
€750,- incl. btw

__

Pakket 3: Online interieur advies
Online advies voor de doe-het-zelver die graag zelf de handen uit de mouwen steekt maar wel graag een concreet stappenplan volgt. (indicatie prijs voor een gemiddelde woonverdieping)
Vanaf €1799,- incl. btw

__

Pakket 4: Simoon’s adviestraject. Een compleet advies en stappenplan om met mijn begeleiding je eigen droom interieur te realiseren. (indicatie prijs voor een gemiddelde woonverdieping)
Vanaf €2899,- incl. btw

Voor meer informatie kun je terecht bij mijn Diensten.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan een gratis kennis making!

10 redenen om met mij aan de slag te gaan

1. Je gaat verbouwen of verhuizen en je wilt alles goed aanpakken.

2. Je hebt moeite met het visualiseren van je woondromen en bent opzoek naar iemand die jouw dromen kan vertalen naar visuele beelden en tastbare kleuren en materialen.

3. Je steekt graag de handen uit de mouwen maar wilt wel doelgericht een stappenplan volgen bij het realiseren van jouw droom interieur.

4. Je bent opzoek naar out of de box ideeën omdat je eigenlijk geen idee hebt wat nu de perfecte indeling is en vind het spannend buiten de begane paden te wandelen.

5. Jij en je partner worden het maar niet eens over de gewenste stijl voor jullie nieuwe inrichting.

6. Je bent opzoek naar maatwerk opties maar deze kun je niet zelf ontwerpen.

7. Je bent een doener, maar hebt totaal geen gevoel voor kleur en stijl.

8. Je raakt volledig verdwaald in de (online) woonwereld van meubels en accessoires.

9. Je hebt eigenlijk geen idee wat een goed verlichtingsplan is.

10. Je gaat gewoon heel graag aan de slag met een professionele interieur ontwerper die zich volledig stort op jouw woondromen en je begeleid bij het uitvoeren van jou persoonlijke interieur.

De investering is groot ik twijfel

Ik geloof er in dat een interieur die volledig is gemaakt op jouw dagelijkse levensbehoeftes en karakter zorgt voor een fijner en positiever levensbeeld. Je hebt een plek nodig waar je je thuis voelt en waar je kunt ontsnappen uit het drukke dagelijks leven. Daarom is de samenwerking met mij echt een cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven plezier van gaat hebben.

Termijn betalingEchter wil ik je mee geven dat het pakket in 2 termijnen betaald kan worden waardoor de investering minder klein aan zal voelen.

Bouwdepot
Als tip wil ik je mee geven dat de kosten voor een interieurontwerper in de meeste gevallen meegefinancieerd kan worden in je bouwdepot. Vraag dit even na bij je geldverstrekker want dan hoef je het bedrag niet direct uit eigen zak te betalen. Hoe fijn is dat?

Kan ik in termijnen betalen?

Pakket 1: Online Sparring sessie | 2 uur 1:1 coaching
€429,- incl. btw wordt bij boeking direct voor 100% gefactureerd.

__

Pakket 2: Indeling-, Elektra-, Schakelaar plan |
€850,- incl. btw wordt bij boeking direct voor 100% gefactureerd

__

Pakket 3: Online interieur advies
Vanaf €1799,- incl. btw wordt bij start ontwerp traject voor 50% gefactureerd en na de eerste presentatie de andere 50%

__

Pakket 4: Simoon’s adviestraject. Een compleet advies en stappenplan om met mijn begeleiding je eigen droom interieur te realiseren. (indicatie prijs voor een verdieping van +/- 70 m2
Vanaf €2899,- incl. btw wordt bij start ontwerp traject voor 50% gefactureerd en na de eerste presentatie de andere 50%

_______

Voor meer informatie kun je terecht bij mijn Diensten.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan een gratis kennis making!

Dit levert het je op

1. Een stappen plan om doelgericht het droom resultaat te behalen.

2. Je hebt meer tijd voor familie en vrienden omdat je niet uren hoeft rond te struinen in de (online) woonwereld van kleuren / materialen / meubels en verlichting

3. Een samenwerking en sparrings partner die van buitenaf mee kijkt naar de beste opties en goed luistert naar jouw wensen en dromen

4. Geen uren lange discussies met je partner omdat jullie geen idee hebben hoe jullie jullie interieur stijlen moeten combineren.

5. Geen slapen loze nachten omdat je geen zicht hebt op het eind doel.

6. Out of the box ideeën omdat ik mij volledig richt op jullie manier van leven en de ruimtes analyseer om het beste uit de kast te halen.

7. Levenslang woonplezier in een interieur waarin jij je thuis voelt en waarin je volledig tot rust kunt komen.

8. Geen miskopen omdat alles tot op de puntjes doordacht wordt.

Zit ik er na de kennismaking direct aan vast?

Nee zeker niet. Tijdens de kennismaking kijken we samen op een rustige manier of we een fijne klik hebben en of mijn aanbod past bij waar jij naar opzoek bent.

Heb je interesse dan maak ik een gepaste offerte waarvan ik denk dat hij past bij je aanvraag. Accepteer je deze offerte dan stuur ik je de eerste aanbetaling.

Ben ik toch niet de juiste persoon voor jou? Dan kunnen we kijken of ik je kan doorverwijzen naar een collega ontwerper of je kunt zelf opzoek naar een nieuwe ontwerper.